Τη γνωρίζουμε ως πολιτικό αλλά την ιδιότητα της συζύγου και της μητέρας συχνά την αφήνει πίσω για χάρη του κοινού καλού. Ο λόγος για τη Νίκη Κεραμέως, βουλευτή της ΝΔ από το 2015, με την οποία κάναμε μια γυναικεία συζήτηση για λογαριασμό του “Happy Day” του ALPHA μακριά από πολιτικές κόντρες. Πώς είναι ως μητέρα; Αν ήρθαν εύκολα στη ζωή της τα παιδιά; Τι λέει ο σύζυγός της; Αλλά και πώς έστησε στον αέρα την Πόπη Τσαπανίδου…

«Όταν ήμουν έγκυος πρώτη φορά, δούλευα μέχρι τελευταία στιγμή. Μάλιστα, έτυχε να σπάσουν τα νερά μου πηγαίνοντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Ήμουν καλεσμένη σε πάνελ, ένιωσα να σπάνε τα νερά μου και η αγωνία μου ήταν τι θα γίνει το πάνελ χωρίς εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν με την Πόπη Τσαπανίδου στο Star», ανέφερε η Νίκη Κεραμέως προσθέτοντας πως το πρώτο που έκανε ήταν να πάρει την παρουσιάστρια να της πει πως δεν θα μπορέσει να έρθει.

«Πήρα την Πόπη Τσαπανίδου τηλέφωνο και της λέω: “Πόπη, χίλια συγγνώμη αλλά νομίζω ότι μου συμβαίνει αυτό”. Με ρώτησε: «Τι εννοείς νομίζεις;» και απάντησα: “Δεν είμαι σίγουρη, δεν μου έχει ξανασυμβεί. Σου ζητάω συγγνώμη για το πάνελ”, είπε η Νίκη Κεραμέως.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί: