Νέο μουσικό pop up κανάλι από το Mad, αποκλειστικά στη Nova!

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Η Nova υποδέχεται αυτά τα Χριστούγεννα με τις μεγαλύτερες, κλασικές και σύγχρονες μουσικές επιτυχίες μέσω του νέου της μουσικού pop up καναλιού. Δείτε από την
Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, το Nova Mad Holidaze, στη θέση 113 του ηλεκτρονικού της οδηγού προγράμματος!

Η νέα μουσική συνήθεια θα κρατήσει συντροφιά στους συνδρομητές της Nova τις γιορτές
με πολύ τραγούδι, γέλιο και χορό, φέρνοντας όλες τις κλασικές χριστουγεννιάτικες επιτυχίες, καθώς επίσης και τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο που άφησαν εποχή. Χαρείτε τις πιο ζεστές και ρομαντικές στιγμές στο σπίτι με τα μεγαλύτερα hits των τελευταίων δεκαετιών και με κορυφαίες χριστουγεννιάτικες επιτυχίες από αγαπημένες φωνές, όπως αυτές των Celine Dion, Mariah Carey, Frank Sinatra, Wham, Barbra Streisand, Whitney Houston, Robbie Williams, αλλά και Δέσποινα Βανδή, Σάκη Ρουβά, Χρήστο Δάντη και πολλών άλλων!

Με ζώνες που ξεχωρίζουν και παίζουν δυνατά όλο το 24ωρο: «White Music Christmas» όλα τα αγαπημένα, σύγχρονα γιορτινά τραγούδια, «Golden Christmas» οι μεγαλύτερες διαχρονικά χριστουγεννιάτικες επιτυχίες, «Best Hits 2020» τα πιο δυνατά Ελληνικά και ξένα τραγούδια για το 2020, «Snowflake Crooners» οι μεγαλύτερες κλασικές ανδρικές φωνές σε χριστουγεννιάτικο, γιορτινό μουσικό πλαίσιο, αλλά και τις special ζώνες «Uptempo Festive Mixer» Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς (20:00 – 24:00) και «Mad Secret Concerts» Ανήμερα Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά (13:00 – 17:00).

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *