Νέα ημερομηνία για την προγραμματισμένη συναυλία της Celine Dion στο ΟΑΚΑ. Πότε θα βρεθεί στη χώρα μας;

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ στο tinasmess η Celine Dion θα έκανε περιοδεία φέτος το καλοκαίρι στην Ευρώπη, και 31 Ιουλίου θα ερχόταν στην χώρα μας και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ, όπου ήταν προγραμματισμένη η συναυλία της. Όπως ήταν αναμενόμενο σήμερα ανακοίνωσε ότι η περιοδεία της COURAGE WORLD TOUR αναβάλλεται για το 2021.

Οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της στην Ευρώπη για το 2020 που αναβλήθηκαν λόγω της κρίσης του COVID-19 έχουν επαναπρογραμματιστεί και θα ξεκινήσουν το Μάρτιο του 2021. Οι νέες ημερομηνίες για τις αναβληθείσες συναυλίες στη Βόρεια Αμερική θα ανακοινωθούν σύντομα. Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, η ταλαντούχα τραγουδίστρια θα βρεθεί στη χώρα μας στις 23 Ιουλίου 2021 στο ΟΑΚΑ.

Προτεραιότητα της Celine και της Concerts West/ AEG Presents αποτελεί η ασφάλεια και η υγεία όλων μας. Με κύριο γνώμονα πάντα την ασφάλεια, η COURAGE WORLD TOUR θα ξεκινήσει στην Ευρώπη στις 19 Μαρτίου 2021 στο Παρίσι, Γαλλία, και θα συνεχιστεί σε 32 πόλεις στην Ευρώπη τον Ιούλιο του 2021.

- Advertisement -

Οι νέες ημερομηνίες για τις αναβληθείσες συναυλίες στη Βόρεια Αμερική θα ανακοινωθούν σύντομα.

«Ήλπιζα πραγματικά ότι κάποια στιγμή φέτος θα καταφέρναμε να επιστρέψουμε στη σκηνή, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια όλων», δήλωσε η Celine. «Ολόκληρος ο κόσμος έχει βιώσει τόσο δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, και η καρδιά μου είναι κοντά σε όλους εκείνους που έχουν υποφέρει. Είμαι σίγουρη ότι τελικά θα το ξεπεράσουμε μαζί και θα επανορθώσουμε για το χαμένο χρόνο. Μου λείπουν οι συναυλίες μας …. ανυπομονώ να τραγουδήσω ξανά μαζί με όλους εσάς. Μείνετε όλοι ασφαλείς … τα λέμε σύντομα!»

Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για τις εμφανίσεις του 2020 ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες του 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια έχουν τη δυνατότητα οι κάτοχοί τους να επικοινωνήσουν με τα επίσημα σημεία πώλησής τους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *