Νατάσα Θεοδωρίδου στην Τίνα Μεσσαροπούλου: «Η γυμναστική μου φέρνει λύπη και στεναχώρια»

team2
team2

Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών της στην Ακτή Πειραιώς, στις 21 Οκτωβρίου, μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο, η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την κάμερα του Happy Day.

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, απάντησε με τον δικό της τρόπο σε όσους συζητούν για τις αισθητικές παρεμβάσεις της εξαιτίας του γάμου της με τον Ανδρέα Φουστάνο.

«Για μένα η Google γράφει τη σωστή ηλικία. Όταν έχεις 28 χρονών παιδί, τι να κρύψεις; Και γιατί να κρύψεις; Εγώ νιώθω τόσο ωραία… Δε λέω ότι δεν κοιτιέσαι καμιά φορά στον καθρέφτη και δε βλέπεις καμιά ρυτίδα που δε σου αρέσει ή δεν ξυπνάς τόσο καλά και λες “όλα τέλεια”. Να πάρετε τον Ανδρέα Φουστάνο να τον ρωτήσετε τι έχω κάνει. Πάρτε τον να σας τα πει. Εγώ γιατί να σας τα πω;» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Σχετικά με τα μυστικά ομορφιάς της, ανέφερε, «Δεν γυμνάζομαι. Εγώ είμαι από αυτές που η γυμναστική δε φέρνει ευεξία, φέρνει λύπη στεναχώρια και κούραση. Δε λέω ότι τρώω ότι θέλω και είμαι σούπερ. Προσέχω. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, κοιμάμαι πάρα πολύ καλά και πάρα πολλές ώρες».

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *