Ναταλία Γερμανού: “Η Δανάη Μπάρκα “χρωστάει” στον Άρη Καβατζίκη”

team
team

Ένα σχόλιο για τη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη έκανε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοσιογράφος του Mega στην κάμερα του “Καλύτερα δε Γίνεται”.

“Το “Πάμε Δανάη” είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχω ζήσει τηλεοπτικά. Θα με πειράξει πολύ αν χαθεί αυτή η παρέα. Με τη Δανάη συναντήθηκε σε μια χρονική στιγμή που ο ένας χρειαζόταν τον άλλον. Η Δανάη μου έδωσε ίσως περισσότερη αξία από αυτή που θα έπρεπε να έχω, την οποία δεν είχα λάβει μέχρι τότε” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Άρης Καβατζίκης.

Μετά την προβολή της συνέντευξη, ο διευθυντής του Yupiii.gr είπε: “Η Δανάη Μπάρκα “χρωστάει” στον Άρη Καβατζίκη -Είναι και καλή μαθήτρια, ακριβώς- αυτήν την ισορροπία που έχει στον αέρα το “Πάμε Δανάη” από τη πρώτη στιγμή. Ήταν μία εκπομπή όχι σε έναν πολύ δυνατό σταθμό και ο Άρης Καβατζίκης ήταν εκεί. Πέρα από την τηλεοπτική διαχείριση, ο Άρης Καβατζίκης έφερε μαζί του το ότι ήταν ένας φτασμένος δημοσιογράφος. Νομίζω ότι και η Δανάη έδωσε ένα χώρο στον Άρη να κάνει αυτό που θέλει με τον τρόπο που ο ίδιος το αντιλαμβάνεται. Σας θυμίζω το keyword που έλεγαν γι’ αυτήν την εκπομπή “Θα κάνουμε ένα πρωινό για το οποίο δεν θα ντρεπόμαστε για τα θέματα που έχουμε”. Έτσι λανσαρίστηκε το “Πάμε Δανάη” και το έκαναν”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *