Ναταλία Γερμανού: “Έσπαγα ποτήρια και έλεγα “το σπάω το ποτήρι, το βλέπεις το γυαλί; Θα το πάρω στο χέρι μου και…” (video)

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Το Happy Day και ο Μιχάλης Πλεμένος, βρέθηκαν στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» για μια αποκλειστική συνέντευξη με τη Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία με μια αφοπλιστική ειλικρίνεια αποκαλύπτει τη σχέση με τους γονείς της και το πώς την επηρέασαν στην επαγγελματική της πορεία. Μιλάει ανοιχτά για το πόσο drama queen έχει υπάρξει στις σχέσεις της και για το πώς αντιμετωπίζει πλέον τα κακεντρεχή σχόλια.

«Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι από τις πιο όμορφες. Είναι πολύ δύσκολο να δέσει μια καινούργια παρέα τόσο γρήγορα. Κάνω σαββατοκύριακο 12 χρόνια. Αγαπώ τα σαββατοκύριακα και τις βραδινές εκπομπές. Όταν  ήμουν μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά ο πατέρας μου, μου το ξέκοψε. Μου είχε αδυναμία, αλλά δεν με είχε παραχαϊδεμένη.

Στα επαγγελματικά μου ήταν πολύ αυστηρός, αλλά στα προσωπικά μου πολύ τρυφερός. Η μαμά μου ήταν η πρώτη γυναίκα που έγινε πρόεδρος σε διαφημιστική εταιρεία στην Ελλάδα. Μέχρι τα 22 είχα τεράστιο άγχος να τους κρατώ ικανοποιημένους, δεν ήταν ευχαριστημένοι με τίποτα. Στα 23 μου τους είπα: “δεν μπορώ να είμαι το σούπερ τέλειο πλάσμα που θέλετε. Αγαπήστε με ή παρατήστε με”.

- Advertisement -

Έχω υπάρξει Drama Queen, θα μπορούσαν να γραφτούν κωμικά σίριαλ πάνω μου. Τώρα είμαι τόσο ψύχραιμη που οι περισσότεροι νομίζουν ότι είμαι αδιάφορη. Έχω κάνει υστερίες, κλάματα. Έσπαγα ποτήρια και έλεγα “το σπάω το ποτήρι, το βλέπεις το γυαλί; Θα το πάρω στο χέρι μου και…”. Αυτά έχουν γίνει πριν από 20 χρόνια», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

https://www.youtube.com/watch?v=unKDvWfnYIY&feature=youtu.be

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *