Ναταλία Γερμανού: “Δεν υπάρχει κανένας, ο οποίος θα πει “εγώ, παιδιά κάνω τηλεόραση και θέλω να είμαι τρίτος”

team
team
ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στον Κώστα Καρνακη για την εκπομπή “Με αγάπη, Χριστιανα” της Χριστιάνας Αριστοτελους και του Alpha Κύπρου.

Η παρουσιάστρια του “Καλύτερα δε γίνεται” απάντησε σε ερωτήσεις που γκουγκλάρει ο κόσμος για εκείνη στο διαδίκτυο.

Πρώτη στις αναζητήσεις, η εκπομπή της στον Alpha: “Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη, πολλή μεγάλη ευγνωμοσύνη αισθάνομαι, δεν είναι πολύ συνηθισμένο να σου δίνει ο κόσμος την δυνατότητα να κάνεις μια εκπομπή και να σου δείχνει και την αγάπη του για έξι συνεχόμενα χρόνια. Τηλεόραση κάνω, γιατί εκτός από το ότι είναι κάτι που το αγαπώ και το απολαμβάνω, είναι και η δουλειά μου, ζω από αυτή την δουλειά, άρα άνω τελεία, όταν βιοπορίζεσαι βάζεις όταν έχεις αποκτήσει πια πάρα πολλά χρήματα, που δεν χρειάζεσαι άλλα. Θα έβαζα μια άνω τελεία, όταν καταλάβαινα πως δεν έχω να προσφέρω τίποτα άλλο στον χώρο, στον κόσμο”.

Η σχέση με τον Κώστα Τσουρό παραμένει πολύ καλή και ας παίζουν απέναντι τηλεοπτικά: “Αισθάνομαι αγάπη όπως πάντα, δεν θα σταματήσω ποτέ να τον αγαπάω, γιατί αφού μπήκε στην καρδιά μου ο Κώστας, δύσκολα θα βγει. Τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν άνθρωπο της τηλεόρασης, πιστεύω πως είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος, μόνο αγάπη και εκτίμηση αισθάνομαι”.

- Advertisement -

Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε σε ένα επίσης hot topic, τα νούμερα τηλεθέασης: “Δεν υπάρχει κανένας, ο οποίος θα πει “εγώ, παιδιά κάνω τηλεόραση και θέλω να είμαι τρίτος”, πιστεύω πως τρολάρει, γιατί όλοι είμαστε προϊόντα και ανήκουμε σε έναν σταθμό, σε ένα κανάλι και ο σταθμός μας πληρώνει με στόχο να πηγαίνουμε καλά”.

Η Ναταλία Γερμανού δηλώνει “καλό παιδί” χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σημαίνει ότι έχει απαιτήσεις στη δουλειά της: “Δεν περιαυτολογώ γενικά, αλλά αν μου έλεγαν “πες μας ένα προτέρημά σου” το πρώτο πράγμα που θα μου ερχόταν στο μυαλό δεν θα ήταν είμαι καλή παρουσιάστρια, θα έλεγα είμαι καλός άνθρωπος, αυτό πιστεύω, θεωρώ πως είμαι από τα καλά παιδιά της τηλεόρασης, δεν έχω τραβήξει ποτέ χαλί κάτω από τα πόδια συνεργάτη, δεν έχω καρφώσει ποτέ κανέναν πισώπλατα, δεν έχω ρουφιανέψει. Μη διαχερίσιμη, ναι, γιατί μερικές φορές επειδή είμαι τελειομανής και παρορμητική στις αντιδράσεις μου, πολλές φορές είμαι νευρική, λίγο ευέξαπτη και κάποιος φορές στη συμπεριφορά μου μη διαχειρίσιμη για ανθρώπους που δεν με ξέρουν, αυτοί που με ξέρουν, δεν μου δίνουν καμία σημασία απλώς. Κακός άνθρωπος, κακό παιδί δεν έχω υπάρχει ποτέ”.

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε και για την προσωπική της ζωή: “Αυτή την περίοδο είμαι πολύ καλά, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είσαι σε σχέση για να είσαι καλά, όταν η σχέση με τον εαυτό σου είναι καλή, είσαι πάντα καλαμιά. Με φλερτάρουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αμέ! και πικάντικα και χυδαία και ακραία και γλυκά και γοητευτικά από όλα έχει ο μπαχτσές”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *