Ναταλία Γερμανού: «Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο, θα του δώσω δίκιο»

team
team

Τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του σχολίασαν η Ναταλία Γερμανού και το πάνελ της εκπομπής της. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ANT1 είχε τονίσει την υποκρισία που κυριαρχεί στα gala και την showbiz, με αφορμή που έδειχναν τη Ντόρα Κουτροκόη και τον Δημήτρη Οικονόμου να χορεύουν σε δημοσιογραφική γιορτή.

«Όταν βγαίνουν παρουσιάστριες φωτογραφίες μαζί και γελάνε. Και οι παρουσιάστριες αυτές που είναι αντίπαλες στα κανάλια, βρίζονται η μία με την άλλη. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε όλοι ίδιοι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι σε αυτή τη δουλειά» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

«Απασφάλισε. Θα του δώσω δίκιο. Ο κόσμος καταλαβαίνει και δεν τρώει κουτόχορτο» ξεκίνησε να λέει η Ναταλία Γερμανού. «Εγώ φαντάζομαι περίπου τι και ποιους φωτογράφισε. Ο Γιώργος, επειδή τον έχω πετύχει κάποιες φορές σε βραδινό κάλεσμα, είναι πάντα τυπικός και σοβαρός. Είναι χαμηλών τόνων, δεν είναι καθόλου της αγκαλιάς, αν δεν σε συμπαθεί θα σου το δείξει» πρόσθεσε.

«Δεν ξέρω αν η αφορμή ήταν ο χορός της Ντόρας Κουτροκόη με τον Δημήτρη Οικονόμου ή κάποιες άλλες παρουσιάστριες που παίζουν αυτή τη στιγμή σε απέναντι ζώνες και όταν συναντιούνται να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται… ενώ στην πραγματικότητα μισιούνται θανάσιμα» σημείωσε αμέσως μετά η Ναταλία Γερμανού.

- Advertisement -

«Είναι μία κοινωνική σύμβαση όμως. Ακόμα και στο οικογενειακό τραπέζι, θα είναι κάποιος που δεν θέλεις, που δεν τα πας τέλεια. Του Γιώργου δεν του αρέσει γενικά να πηγαίνει σε αυτά» σχολίασε από την πλευρά της η Εβελίνα Νικόλιζα, με την παρουσιάστρια να της απαντά: «Μπορείς να χαιρετήσεις, δεν χρειάζεται να υπερβάλλεις. Να κάνεις υπερβολικές λατρείες και αγάπες».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *