Ναταλία Γερμανού: Επιστρέφει στην παρουσίαση του «Fame Story»;

team
team
ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, όπως συνηθίζει να λέει ο σοφός λαός, και με την λαϊκή αυτή παροιμία φαίνεται να πορεύεται -και φέτος- ο ALPHA. Έτσι, μετά τον Νίκο Κοκλώνη και την ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου της Κατερίνας Καινούργιου, στο κανάλι πιέζουν και την Ναταλία Γερμανού να κάνει αυτό που δεν έκανε στο τέλος της περσινής σεζόν, όπως συνέβη με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, δηλαδή να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να παραμείνει στον ALPHA.

Συγκεκριμένα, με το τέλος της περσινής σεζόν η παρουσιάστρια του “Καλύτερα δε γίνεται” προτίμησε να ενεργοποιήσει το συν ένα του συμβολαίου της, αντί να κάνει νέο συμβόλαιο με το κανάλι, πυροδοτώντας διάφορα σενάρια μεταγραφολογίας που την ήθελαν να κατευθύνεται στο MEGA, καθώς υπάρχει πολύ στενή σχέση με τον ομιλο Alter Ego, λόγω της συνεργασίας της με το ραδιόφωνο του ομίλου.

Ωστόσο, από τη μια η εξαιρετική φετινή σεζόν στην μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA από την άλλη η σταθερότητα που επιδιώκει η Ναταλία στα επαγγελματικά της, σε συνδυασμό με μια εξίσου δελεαστική πρόταση που της έγινε από το κανάλι μαζί με το “Καλύτερα δε γίνεται” δεν ήθελε και πολύ να βάλει την παρουσιάστρια σε σκέψεις. Έτσι, την περίοδο αυτή η Ναταλία Γερμανού βρίσκεται σε σκληρές διαπραγματεύσεις με το κανάλι της, οι οποίες έχουν να κάνουν με τις οικονομικές της απολαβές αλλά και με καλύτερες συνθήκες για την εκπομπή και την ομάδα της για την ερχόμενη σεζόν, γεγονός που της δημιουργεί ένταση, αλλά ίσως και λίγο εκνευρισμό.

Και ενώ οι συζητήσεις πάνε πολύ καλά και όλα δείχνουν πως η Ναταλία θα παραμείνει στον ALPHA και τα επόμενα χρόνια, όσοι βρίσκονται κοντά της ξέρουν πως αν δεν πέσουν οι τελικές υπογραφές δεν πρόκειται να βρουν ηρεμία.

- Advertisement -

Το νέο συμβόλαιο που συζητά η παρουσιάστρια περιλαμβάνει πέρα από το Καλύτερα δε γίνεται και ένα βραδινό σόου. Και όχι, δεν πρόκειται τελικά για το Secret Song που είχε συζητήσει να κάνει με παραγωγό τον Νίκο Κοκλώνη, καθώς το συγκεκριμένο πρότζεκτ πάει από αναβολή σε αναβολή. Κι αυτό γιατί όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να γίνει ούτε τον Οκτώβριο του 2023, καθώς το Fame Story που έχει και την ψήφο εμπιστοσύνης του ιδιοκτήτη της Barking Well Media είναι αυτό που θα πάρει τελικά τη θέση του με την Ναταλία Γερμανού να επιστρέφει στη θέση της παρουσιάστριας του σόου, το οποιο είχε κάνει για λογαριασμό του ΑΝΤ1 το 2002.

Πηγή: youfly.com – Αλέξανδρος Κατσαρίδης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *