Ναταλία Γερμανού: Αποχώρηση «βόμβα» από την εκπομπή της – «Τι θα κάνω χωρίς εσένα»!

team
team
ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ξαφνική αποχώρηση από την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται την οποία και σχολίασε η Ναταλία Γερμανού στα social media.

Η Ναταλία Γερμανού στην τελευταία εκπομπή ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και με εξαίρεση τον Χάρη Λεμπιδάκη που θα βρίσκεται στην Super Κατερίνα ανανέωσε το ραντεβού της για τον Σεπτέμβρη στον Alpha!

Συγκεκριμένα στη τελευταία εκπομπή είχε πει: «Με αυτά και με αυτά, που λέτε, ολοκληρώνεται μία ακόμα τηλεοπτική σεζόν για το «Καλύτερα δε γίνεται», η πέμπτη κατά σειρά. Έχω να πω διάφορα πράγματα, δεν θα τα πω όμως όλα, σας το υπόσχομαι. Θέλω να πω όμως πολλά ευχαριστώ. Λένε ότι ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Έτσι έγραψε και το δελτίο τύπου του Alpha όταν ανακοίνωσε την επίσημη ανανέωση. Θέλω λοιπόν να πω Γιάννη, Δημήτρη, Ναταλία, Εβελίνα, Παναγιώτη σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ανανεώσατε την εμπιστοσύνη σας σε εμένα γιατί εγώ έτσι το εισέπραξα. Για μένα ήταν παραπάνω από ανανέωση σύμβασης, ήταν ανανέωση εμπιστοσύνης και αγάπης.

Νιώθω πραγματικά πάρα πολύ τυχερή που σας έχω και εσάς και όλα τα παιδιά που δουλεύουν για αυτή την εκπομπή. Τον Βασίλη Δρυμούση, που έχει βγάλει φτερά και φωτοστέφανο, τον Κώστα Γρηγοράκη, αυτόν τον φανταστικό σκηνοθέτη και όλους τους δημοσιογράφους που δουλεύουν για αυτή την εκπομπή, τους τεχνικούς και την παραγωγή.

- Advertisement -

Και βέβαια εσάς γιατί η δική σας ψήφος εμπιστοσύνης ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε δύσκολα θέματα, σε θέματα τα οποία πολλές φορές ακροβατούσαν, νιώθαμε ότι περπατάμε σε ένα τεντωμένο σχοινί. Πολλές φορές έκανα και λάθη. Έκανα λάθη τα οποία μετάνιωσα και ζήτησα συγγνώμη. Εγώ δεν την φοβάμαι καθόλου την δημόσια συγγνώμη, όπως δεν φοβάμαι να λέω συγγνώμη έτσι και πολύ γενναιόδωρα σας λέω ένα τεράστιο ευχαριστώ. Υποσχόμαστε ότι την ερχόμενη χρονιά θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και νομίζω ότι μπορούμε να το υποσχεθούμε αυτό».

Όμως μεσούσης του καλοκαιριού, έγινε γνωστό από τον ίδιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι αποχωρεί από την εκπομπή. Ο λόγος για τον παραγωγό, Άγγελο Σακελλαρίου, που ήταν ένας από τους στενούς συνεργάτες της Ναταλίας Γερμανού.

Ο ίδιος έκανε σχετική ανάρτηση στο facebook και από τα πρώτα πρόσωπα που σχολίασαν ήταν και η Ναταλία Γερμανού η οποία σχολίασε “Τι θα κάνω χωρίς εσένα; παραγωγάρα μου ευχαριστώ για όλα”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *