Ναταλία Δραγούμη: Επιστρέφει με τα “Τραγούδια” και νέο… συμπαρουσιαστή!

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος

Τη προηγούμενη σεζόν η ΕΡΤ ενέκρινε μία σειρά προγραμμάτων, προκειμένου να δώσει διάφορες επιλογές στο τηλεοπτικό κοινό. Ένα από αυτά ήταν η μουσική εκπομπή “Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ” με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, που κέρδισαν τη ψήφο εμπιστοσύνης.

Η εν λόγω εκπομπή, λοιπόν, συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη και με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο. Μόνο που στον φετινό κύκλο, στο πλευρό της Ναταλίας, δεν θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αλλά ο Μιχάλης Μαρίνος, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί πρόσφατα στο “Έλα στη θέση μου”.

Στα-τραγούδια-λέμε-ναι-Ρίτα-Αντωνοπούλου

Από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, στις 23:00, λοιπόν, οι δύο ηθοποιοί θα μας κρατούν ευχάριστα, όμορφα, μουσικά βράδια. Στην πρώτη εκπομπή υποδέχονται τη Ρίτα Αντωνοπούλου μαζί με τη θαυμάσια παρέα των φίλων της και συνάμα σπουδαίων καλλιτεχνών!

- Advertisement -

Οι Χρήστος Θηβαίος, Στέλιος Μάινας, Νίκος Ζούδιαρης, Θέμης Μουμουλίδης, Οδυσσέας Ιωάννου, Σταύρος Σιόλας, Μάγδα Πένσου, Θοδωρής Οικονόμου, Κίτρινα Ποδήλατα, Λευτέρης Γιοβανίδης, Απόστολος Ρίζος, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου και Άκης Χρήστου, μαζί με τους οικοδεσπότες, ξεδιπλώνουν μέσα από τραγούδια μεγάλων δημιουργών την πορεία της Ρίτας και μας χαρίζουν μία μοναδική βραδιά!

Για τη Ρίτα Αντωνοπούλου μιλούν, με τον ιδιαίτερό τους τρόπο, οι Θάνος Μικρούτσικος και Σταμάτης Κραουνάκης!

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *