Νάντια Κοντογεώργη – Μίνως Θεοχάρης: Είναι οι παρουσιαστές του ανανεωμένου «DOT». Σε ποιο κανάλι;

team
team

Το νέο Dot, παραγωγής Νάνσυς Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου, ετοιμάζεται για το Star -αναμένονται οι υπογραφές- και οι ανανεώσεις θα είναι πολλές, αρχή γενομένης από τους παρουσιαστές.

Ενώ, λοιπόν, γνωρίζαμε ότι μένει η Νάντια Μπουλέ και φεύγει ο Μίνως Θεοχάρης, τελικά θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο. Ο Μίνως μένει και μια άλλη Νάντια έρχεται, η Νάντια Κοντογεώργη. Όταν γινόντουσαν οι πρώτες συζητήσεις το καλοκαίρι με τον ΣΚΑΪ, το κανάλι είχε ζητήσει να γίνει μερική ανανέωση στα πρόσωπα. Τότε είχε αποφασιστεί να παραμείνει η Νάντια Μπουλέ και να έρθει νέος παρτενέρ. Μάλιστα, είχε ακουστεί και η πρόταση να έρθει η Ελίνα Παπίλα και να δημιουργηθεί γυναικείο δίδυμο. Στην πορεία, όταν το πρότζεκτ έφυγε από τον ΣΚΑΪ, ανατράπηκαν όλα.

Πώς θα είναι το νέο Dot;

Το Dot, λοιπόν, επιστρέφει και κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρήσει και τον ίδιο τίτλο. Η εκπομπή θα ενταχθεί στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, σε ώρα που θα αποφασίσει το Star, ίσως και την ίδια ώρα, γύρω στη μία, σύμφωνα με το zappit.

- Advertisement -

Η πρώτη και η μοναδική επιλογή παρουσιαστών που έγινε για το Star ήταν η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνως Θεοχάρης. Με το σκεπτικό ότι πέρα από το Κάτω Παρτάλι δεν τους είχαμε δει κάπου αλλού μαζί, θεωρήθηκε ενδιαφέρουσα πρόταση.

Τη δική της στήλη θα έχει η Ράνια Θρασκιά ενώ αναζητείται ο μάγειρας. Τέλος, αν όλα πάνε καλά, θα βγει στον αέρα το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *