Νανά Παλαιτσάκη: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Δημήτρη Παπανώτα»

team
team

Η Νανά Παλαιτσάκη και ο Θανάσης Πάτρας μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» την Παρασκευή, στο OPEN. Μέσα σε όλα, η έμπειρη δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ και ο παρουσιαστής εξέφρασε την προσωπική του άποψη για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να μη συνεχίσει τη συνεργασία με το MEGA.

Ειδικότερα, η Νανά Παλαιτσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τι να πω για τον Δημήτρη Παπανώτα; Λυπάμαι πάρα πολύ. Λυπάμαι για όλο αυτό. Όλοι κρινόμαστε, παιδιά και γι’ αυτά που λέμε και γι’ αυτά που δεν λέμε».

Όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη και την απόφαση της να μη συνεχίσει τη συνεργασία με το Μεγάλο Κανάλι, ο Θανάσης Πάτρας τοποθετήθηκε ως εξής. «Δεν ήξερα τίποτα, το διάβασα και γω. Δεν έχω δει ούτε την Ελένη ούτε κάποιον από τους συνεργάτες της γιατί έφυγα κατευθείαν για να βρεθώ στην πρόβα του J2US».

«Η Ελένη είναι η Ελένη. Πάρα πολύ γνωστή, πάρα πολύ επιτυχημένη, ένας άνθρωπος που ουσιαστικά έχει ένα πολύ δυνατό brand. Δηλαδή είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα και εμβληματικά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Για να αποφάσισε αυτό και να μπήκε στη διαδικασία να κάνει το επόμενο βήμα, το οποίο δεν ξέρω ποιο θα είναι, καλή συνέχεια της εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για την καριέρα της» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Θανάσης Πάτρας στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *