Νανά Παλαιτσάκη για Φαίη Σκορδά: «Φαινόταν σαν να είχε συρρικνωθεί δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα»

team
team

Η Νανά Παλαιτσάκη έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «καλύτερα δε γίνεται» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Alpha. Μεταξύ άλλων, δε, η έμπειρη δημοσιογράφος μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και την παλαιότερη συνεργασία με την Φαίη Σκορδά και την μετέπειτα εξέλιξη της.

Πιο συγκεκριμένα, η Νανά Παλαιτσάκη εξομολογήθηκε πως «η επόμενη τηλεοπτική σεζόν εννοείται πως έχει σαν προτεραιότητα το MEGA. Γιατί είμαι στο κανάλι το οποίο με τίμησε, με επέλεξε και θα περιμένω την πρόταση του».

«Έχω δουλέψει με την Φαίη Σκορδά και την αγαπώ πάρα πολύ. Σε μια τοποθέτηση είπα πως ήθελα την Φαίη να εξελιχθεί περισσότερο και να μην αφήσει τον Γιώργο (σ.σ. Λιάγκα) να προηγηθεί τόσο πολύ. Διότι φαινόταν σαν η Φαίη να είχε συρρικνωθεί δίπλα στον Γιώργο. Όταν ήμασταν στο Alter, τότε, το MEGA δεν υπήρχε περίπτωση να αποδεχτεί την Φαίη έτσι όπως παρουσιαζόταν στο Alter. Συγκυριακά λοιπόν γίνεται ο γάμος της με τον Γιώργο Λιάγκα και είναι το ζευγάρι στο οποίο το MEGA τότε ήθελε να επενδύσει».

«Γιατί είναι τόσο δύσκολο να ακούγονται και να γίνονται αποδεκτές τέτοιες αλήθειες;» ρώτησε, εν συνεχεία, ο ρεπόρτερ της εκπομπής με τη Νανά Παλαιτσάκη να απαντά ως εξής. «Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργείται καβγάς στην τηλεόραση νομίζοντας ότι ο καβγάς πάντα πουλάει. Καταναλώνουμε τηλεοπτικό αέρα για να λύσουμε τις δικές μας διαφωνίες, αυτό για μένα είναι ιδρυματισμός.»

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *