Μy style rocks: Ο πρώτος άντρας στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ είναι γεγονός

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Μy style rocks: Ο πρώτος άντρας στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ είναι γεγονός

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το GNTM έχοντας στο δυναμικό τόσο κορίτσια όσο και αγόρια από φέτος και το My style rocks φαίνεται να ακολουθεί την ίδια πεπατημένη. Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, ο πρώτος παίκτης αντρικού φύλου είναι γεγονός στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ σε μια προσπάθεια να “τσιμπήσει” σε ποσοστά τηλεθέασης το παιχνίδι που έχει κολλήσει σε 12άρια στο νεανικό κοινό – ενίοτε και 10άρια.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή ενώ στις οθόνες μας το πρώτο επεισόδιο με τον άντρα συμμετέχοντα θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου εφόσον τα γυρίσματα είναι περίπου 10 μέρες μπροστά. Μάλιστα, από όσο έχω πληροφορηθεί στο παιχνίδι πρόκειται να μπει στα επόμενα επεισόδια ακόμα ένας άντρας παίκτης, αλλά ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί το πότε.

Το άντρες – γυναίκες ήταν κάτι που ακούγεται εδώ και αρκετό καιρό όπως άλλωστε είχε συμβεί και στο αντίστοιχο GNTM του STAR, αλλά μόνο φέτος το τόλμησαν τα δυο κανάλια και αν κρίνει κανείς από την δεύτερη περίπτωση τελικά η αλλαγή έγινε για καλό αφού το τηλεοπτικό κοινό έχει πλήρως ανταποκριθεί στην μιξ συμμετοχή. Μένει να δούμε αν θα συμβεί το ίδιο και στο My style rocks του ΣΚΑΪ που μετά την αλλαγή κριτή από τον Χάρη Χριστόπουλο στον Λάκη Γαβαλά για την ίδια θέση, είναι η δεύτερη τροποποίηση που γίνεται στο σόου που υπογράφει η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι.

- Advertisement -

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *