Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση της αγγελίας γάμου του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού τρεις περίπου μέρες πριν την τηλεοπτική πρεμιέρα της δεύτερης στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή “Εκπαιδεύοντας την Τζένη”.

Την αναγγελία του γάμου παρουσίασαν σχεδόν ταυτόχρονα ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1, ενώ στο κανάλι του Νέου Φαλήρου λίγα λεπτά αργότερα έμελλε να είναι καλεσμένος ο πρώην Υπουργός όπου επιβεβαίωσε την είδηση και πώς μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού η αναγελλία του γάμου τους δημοσιεύτηκε στη σημερινή “Καθημερινή”. Ο ίδιος αποκάλυψε στους “Αταίριαστους” ότι τον Ιούνιο θα τελεστεί ο γάμος σε ενορία της Αθήνας όπου και κατεβαίνει υποψήφιος ο βουλευτής της Ν.Δ. «Ναι, φυσικά και το σκέφτηκα πολύ καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Είμαι και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο γάμος θα γίνει τον Ιούνιο, σε μια ενορία της Αθήνας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ευτυχέστερη στιγμή από το μυστήριο του γάμου, ιερό είναι», απάντησε με διάπλατο χαμόγελο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Η ίδια η παρουσιάστρια βγήκε λίγη ώρα αργότερα στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου όπου δήλωσε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά. Σας ευχαριστώ. Κοιτάξτε, δεν θα μιλήσουμε σε κανέναν. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευγένεια και το ενδιαφέρον σας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και αυτό αρκεί. Δεν θα θέλαμε να πούμε τίποτα γιατί είναι καθαρά προσωπικό και δεν θα θέλαμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει πέρσι τον Απρίλιο, αλλά ποτέ κανένας από τους δυο δεν είχε επιβεβαίωσε ή διαψεύσει το γεγονός. Η επανασύνδεσή τους φημολογείται ότι έγινε σχετικά πρόσφατα κάτω από άκρα μυστικότητα.