Μπακοδήμου και Κουδουνάρης έλυσαν τις διαφορές τους στον «αέρα» για τις φήμες σχετικά με το «My style rocks»

team
team

Η Μαρία Μπακοδήμου έπαιξε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της το απόσπασμα από την “Super Κατερίνα”, στο οποίο αναφερόταν το ραντεβού της για το My Style Rocks, αλλά και η αντίδραση του Στέλιου Κουδουνάρη για τις μέρες των γυρισμάτων.

Αμέσως μετά, η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε από τους συνεργάτες της να βγάλουν στον αέρα τον Στέλιο Κουδουνάρη, προκειμένου να ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, τόνισε μια και καλή πως δεν θα είναι στο My Style Rocks, καθώς δεν της έγινε καν πρόταση.

Μ.ΜΠ.: Είσαι στον αέρα, θέλω να λύσουμε τους λογαριασμούς μας.

ΣΤ.Κ.: Μου κάνεις φάρσα; Ποιους λογαριασμούς μας;

- Advertisement -

Μ.ΜΠ.: Είδα στην εκπομπή της Καινούργιου ότι έχεις ενοχληθεί με πιθανή πρόταση του καναλιού στο πρόσωπό μου. Γιατί εγώ δεν θα μπορώ σαββατοκύριακα λόγω του «Γεια σου» κι εσύ δεν μπορείς άλλες μέρες.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης έβαλε τα γέλια κι απάντησε: «Το είδα κι εγώ και ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο για να μη νομίζεις ότι κάνω εγώ ιστορίες. Εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι στο My Style Rocks. Επίσης, τις ώρες των γυρισμάτων δεν τις καθορίζουμε εμείς. Λίγο περίεργα μου φαίνονται τα πράγματα».

Η Μαρία Μπακοδήμου ξεκαθάρισε από την πλευρά της: «Όχι, δεν θα είμαι στο My Style Rocks. Λοιπόν, με αφορμή αυτό το τηλεφώνημα να σας ξεκαθαρίσω ότι ούτε μου έγινε πρόταση, ούτε θα είμαι στο My Style Rocks. Κρίμα, γιατί με εσένα θα περνούσαμε πάρα πολύ ωραία».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *