Τελικά αυτό που αρνήθηκε στον ΑΝΤ1 δεν μπόρεσε να το αρνηθεί στον ΣΚΑΪ, όσο κι αν τελικά θα ήθελε. Ετσι, από αυτό το Σαββατοκύριακο η Μπάγια Αντωνοπούλου, θα ανήκει στο δυναμικό του “Aκραία φαινόμενα” μαζί με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Καμπουράκη.

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΣ

Η δημοσιογράφος που είδε την εκπομπή της, “Survivor Πανόραμα” να κόβεται ένα μήνα μετά την πρεμιέρα της επιστρέφει στην ενημέρωση αλλά όχι και στο στούντιο αν και θα ήθελε πολύ να συμβεί αυτό. Μετά από δυο ραντεβού με το κανάλι του Νέου Φαλήρου όπου η Μπάγια Αντωνοπούλου έκανε γνωστό στους υπευθύνους ότι δεν θέλει να φύγει από το κανάλι, τα στελέχη βρήκαν την πιο συμφέρουσα για όλους λύση. Και δεν θα πληρώνεται για να κάθεται και δεν θα είναι στα πόδια των δυο παρουσιαστών που η αλήθεια είναι ότι έχουν τόσο πληθωρική τηλεοπτική παρουσία μέσα στο πλατό που είναι πολύ δύσκολο να χωρέσει και τρίτος άνθρωπος στην παρέα τους.

Η νεαρή δημοσιογράφος η οποία διευκρίνησε ότι δεν θα ήθελε να γυρίσει στη βαριά ενημέρωση θα χρησιμποιηθεί από την εκπομπή για να κάνει κάποια πιο light θέματα εκτός στούντιο. Φυσικά, η εξέλιξη αυτή δεν τη χαροποίησε ιδιαίτερα καθώς θα προτιμούσε να είναι μέσα στο πλατό και να εκτελεί χρέη συμπαρουσιάστριας αλλά δεν υπήρχαν περιθώρια από την άλλη πλευρά για κάτι άλλο. Κι έτσι αυτό που στον ΑΝΤ1 απέρριψε, εδώ αναγκάστηκε να το δεχτεί καθώς αν και δεν ήταν δική της ευθύνη η κακή πορεία της εκπομπής που κόπηκε, ωστόσο, δεν είναι και πολύ εύκολο να αφήνεις μέσα σε μια σεζόν δυο κανάλια.