Μίνι παύση της πράιμ τάιμ λόγω Πάσχα – Πότε επιστρέφει το πρόγραμμα των καναλιών σε κανονική ροή;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΚΑΝΑΛΙΑ

Μια μίνι παύση λόγω Πάσχα πρόκειται να κάνει λίαν συντόμως η πράιμ τάιμ ζώνη των καναλιών. Συγκεκριμένα, οι σειρές θα σταματήσουν κάποια στιγμή μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα για να επιστρέψουν την επομένη με νέα επεισόδια.

Αναλυτικότερα στον ΑLPHA η “Μουρμούρα” θα σταματήσει την Κυριακή των Βαίων και θα επανέλθει με πρωτότυπα επεισόδια στις 30 Απριλίου. Ο “Σασμός” θα παίξει για τελευταία φορά πριν το Πάσχα την Μεγάλη Τρίτη και θα επιστρέψει Τετάρτη του Πάσχα, ενώ ο “Παράδεισος των Κυριών” θα έχει επεισόδιο μέχρι και την Μ. Τετάρτη για να επιστρέψει επίσης μια εβδομάδα μετά. Οσο για το “Αυτή η νύχτα μένει” λόγω του ότι τα επεισόδια προβάλλονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή θα θυσιαστούν την εβδομάδα των Παθών και η σειρά θα επιστρέψει στο πρόγραμμα την επομένη μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Ο ΑΝΤ1 από την άλλη έχει αποφασίσει να φύγει από την κανονική του ροή εν όψει εορτών. Ετσι, από την Μ. Δευτέρα πέρα από τους Αρβύλα που πλέον κατέβασαν αυλαία για φέτος, τόσο ο “Εκατομμυριούχος” όσο και οι σειρές που παίζουν αμέσως μετά μπαίνουν για λίγο στον πάγο για να παίξουν οι καθιερωμένες θρησκευτικές σειρές “Μαρία Μαγδαληνή” και “Ιησούς από τη Ναζαρέτ” αλλά και η “Σμύρνη μου αγαπημένη”. Η πράιμ επιστρέφει και πάλι την Δευτέρα του Πάσχα.

Στο MEGA η Γη της Ελιάς θα παίξει μέχρι και την Μ. Τρίτη καθώς Μ. Τετάρτη θα προβληθεί αγώνας Τσάμπιονς Λιγκ και θα επιστρέψει στις 18 Απριλίου ενώ το “Μαύρο Ρόδο” δεν θα παίξει καθόλου την Μεγάλη Εβδομάδα καθώς στη θέση του έρχεται σε επανάληψη ο Αγιος Παϊσιος και θα επιστρέψει στις 23 Απριλίου. Τέλος, η “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη” θα σταματήσει την Παρασκευή 7 Απριλίου για να επιστρέψει στις 21/4 με νέα επεισόδιο.

- Advertisement -

Στο STAR το “MasterChef” θα σταματήσει επίσης Μ. Τρίτη και θα επανέλθει ξανά στις επάλξεις την Πέμπτη του Πάσχα, ενώ στο OPEN ο “Ερωτας φυγάς” δεν θα παίξει καθόλου και θα επιστρέψει Τετάρτη μετά το Πάσχα, ενώ η “Δική μας οικογένεια” θα παίξει μέχρι και Μ. Τετάρτη και θα επανακάμψει Τρίτη του Πάσχα.

Τέλος, ο ΣΚΑΪ μέχρι και την Μ. Τρίτη θα έχει κανονικά “Survivor All Star” και την Μ. Τετάρτη best of για να επιστρέψει ξανά Δευτέρα του Πάσχα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *