Αν και στην αρχή είχε αποφασιστεί η ολοκλήρωση της κωμικής σειράς “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, μετά από παρέμβαση του προέδρου του ALPHA Δημήτρη Κοντομηνά αλλά και των τηλεφωνημάτων που έγιναν από τηλεθεατές, αναθεωρήθηκε η εν λόγω απόφαση. Έτσι, η σειρά συνεχίζεται κανονικά για έκτη σεζόν η οποία, όμως, συνοδεύεται από μια ηχηρή αποχώρηση: αυτή της Δάφνης Λαμπρόγιαννη!

Η ηθοποιός είχε ανακοινώσει από πολύ νωρίς την πρόθεση της, καθώς δεν είχε κάτι άλλο να δώσει στο υποκριτικό κομμάτι. Οι ιθύνοντες άρχισαν αμέσως να αναζητούν τη διάδοχη λύση της “Μαρίνας”, δημιουργώντας έναν νέο γυναικείο ρόλο που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ποια θα ‘ναι η σχέση της με τον “Ηλία” (Βλαδίμηρο Κυριακίδη). Τα ονόματα που δέχτηκαν πρόταση ηχηρά, όπως και τα “όχι” που είπαν. Όπως για παράδειγμα η Ελένη Ράντου, η Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ η Μαρία Καβογιάννη η οποία ήταν θετική, δεν μπορούσε να το κάνει λόγω ότι θα κάνει γκεστ εμφάνιση ως μητέρα της ηρωίδας από τη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια, φτιάχτηκε μια άλλη λίστα η οποία περιλάμβανε τις: Μπέσυ Μάλφα, Παναγιώτα Βλαντή, Υρώ Λούπη, Έμιλυ Κολιανδρή, Γαλήνη Χατζηπασχάλη, Κλέλια Ρένεση κ.ά., με κάποιες από αυτές να περνούν δοκιμαστικό. Πληροφορίες που φτάνουν στο tinasmess.gr, θέλουν την Κλέλια Ρένεση να τους ικανοποίησε ιδιαίτερα και γι’ αυτό τον λόγο την έκλεισαν. Ή για την ακρίβεια… ήρθαν σε συμφωνία και απομένουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι η τελευταία τηλεοπτική δουλειά της ηθοποιού ήταν η κωμική σειρά του MEGA “Μάλιστα, σεφ!” προ διετίας…

ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ