Μια που κόπηκε, μια άλλη που θα κοπεί και μια που τελικά σώθηκε…

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
quiz ginaika

Από αλλού περιμέναμε τις αποχωρήσεις με τη νέα χρονιά από αλλού μας έρχονται. Αυτή η τηλεόραση είναι όλο εκπλήξεις, αν και θεωρώ ότι μέσα στο 2019 έχουμε να δούμε πολλά με αποχωρήσεις και ανακατατάξεις σε θέσεις κλειδιά στον τηλεοπτικό τομέα και μέντιουμ σίγουρα δεν είμαι αλλά καμιά φορά το κληρονομικό χάρισμα το διαθέτω. Ναι, είναι πολύ δύσκολο και άχαρο από την πλευρά του δημοσιογράφου να ανακοινώνει κακά μαντάτα για εκπομπές που ολοκληρώνουν πρόωρα των κύκλο τους – βλέπετε αποφεύγω να χρησιμοποιήσω  τη λέξη “κόβονται” για να μην δυσαρεστήσω κάποιους, άσχετο αν το αποτέλεσμα είναι το ίδιο – αλλά νομίζω πως όλα μέσα μέσα στη ζωή είναι. Άσχημο το “κόβονται” σαν ρήμα δε λέω αλλά και το “πρόωρη ολοκλήρωση” πάλι, με παραπέμπει στην πρόωρη εκσπερμάτιση κι αυτό πάλι καλό δεν είναι. Πάντως, με 15 επεισόδια λιγότερα δεν το λες και ολοκλήρωση του κύκλου γιατί μιλάμε για ένα μήνα λιγότερο από το προγραμματισμένο και άρα ένα μισθό λιγότερο από τα προβλεπόμενα χρήματα. Τελικά, είχε δίκιο μεγάλο στέλεχος καναλιού που μου είπε ότι κάποια στιγμή ότι οι εκπομπές ενίοτε κόβονται. Κάτι παραπάνω ήξερε… PING Πάντως, εκεί στο OPEN δεν είναι η μόνη εκπομπή που με τον ερχομό της νέας χρονιάς θα μας αφήσει χρόνους… Υπάρχει και έτερη στη ζώνη του Σαββατοκύριακου που μετράει ήδη αντίστροφα αφού τα 4άρια πάνε σύννεφο. Μάλιστα, έχει βρεθεί ήδη ο άνθρωπος που ενδεχομένως να την αντικαταστήσει και το κανάλι συζητά μαζί του για να του αναθέσει και δεύτερη εκπομπή.  Οσο για το “Project Runway”, αποδείχθηκε τελείως “Runway”. Ενα ακόμα μεγαλεπίβολο και ακριβοπληρωμένο πρότζεκτ του σταθμού ολοκληρώνει την πορεία του στην ελληνική τηλεόραση την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου αλλά αν δεν σας το έλεγα δεν νομίζω ότι θα υπήρχε και κάποιος τηλεθεατής που θα το αναζητούσε την επομένη.

filippidis-nikos

PONG Πλησιάζει η στιγμή που ο ΣΚΑΪ θα ανακοινώσει τον νέο του Διευθυντή, μεταγραφή από άλλο κανάλι. Αλλωστε, αυτή ήταν η καλύτερη λύση τόσο για το παλιό κανάλι όσο και για τον ίδιο αν και το νέο περιβάλλον στο Νέο Φάληρο δεν φαίνεται να είναι και τόσο ευνοϊκά προσκήμενο προς το πρόσωπό του, καθώς ο Νίκος Φιλιππίδης είχε μια άλλη σχέση με τους δημοσιογράφους. Κι αυτό ήταν που στην ουσία τον έφαγε… PING Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάποιος έχει ματιάσει πολύ άσχημα τη φίλη μου, Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ναι σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία στο θέατρο με το “Mαριχουάνα Στοπ” ωστόσο το μάτι αφορά στην τηλεοπτική της πορεία. Κάθε φορά που είναι να κάνει κάτι εκεί, κάτι γίνεται την τελευταία στιγμή. Και φυσικά αφήνω απ’ έξω το παρελθόν με MEGA και μετέπειτα με ΣΚΑΪ, αλλά δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστη τη συζήτηση με τον ΑΝΤ1 που ενώ είχε προχωρήσει πολύ έμεινε στα λόγια αλλά και την τωρινή συμφωνία με τον ALPHA που ενώ η ηθοποιός – παρουσιάστρια έδωσε τα χέρια για το “Κρατάς μυστικό;”, τελικά η σειρά μετατίθεται για του χρόνου.

PONG  Kαι μπροστά στα τόσα κοψίματα έχω να σας αναφέρω και κάποια που φαίνεται πως τη γλίτωσε. Ο λόγος για τη Σάσα Σταμάτη και το “Oh Lala”. Aν και το τελευταίο διάστημα υπήρχαν σκέψεις από τους υπευθύνους η εκπομπή να “ολοκληρώσει πρόωρα τη σεζόν”, κατά κόσμον να κοπεί, για να δώσει τη θέση της στο “Power of love- Gala”, τελικά φαίνεται πως σώθηκε. Αν μη τι άλλο, η Σάσα Σταμάτη είναι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει όσο κανείς σε αυτή την εκπομπή και θα ήταν κρίμα κι άδικο να μην την στηρίξουν. PING Και κλείνω το δεύτερο ping pong της χρονιάς με μια επιστροφή, αυτή του Λάκη Λαζόπουλου στην TV. Βρε σαν τα χιόνια… και την κατάλληλη περίοδο. Εκλογές γαρ… και ο Αλέξης έχει ανάγκη από τον “γύφτο” του.     

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *