Μια «διεθνής» συνέντευξη του Πλαστικού Χειρουργού Αθανάσιου Χριστόπουλου στο Παρίσι

-

Στο Παρίσι στα πλαίσια του παγκοσμίου συνεδρίου IMCAS, του πλέον αναγνωρισμένου συνεδρίου αισθητικής ιατρικής παγκοσμίως, η καταξιωμένη δημοσιογράφος Jo Ankier, γνωστή για τις συνεντεύξεις της σε celebrities και πολλούς αστέρες του Hollywood, έκανε μεγάλης διάρκειας συνέντευξη στον πλαστικό χειρουργό Θανάση Χριστόπουλο.

Η συνέντευξη του διεθνώς αναγνωρισμένου, κοσμοπολίτη Έλληνα Πλαστικού Χειρουργού αφορούσε σε θέματα της ειδικότητά του και συγκεκριμένα στην παρουσίαση νέων τεχνικών για τη χρήση υαλουρονικού οξέος αλλά και σχετικά με την επίπτωση των social media στην προσέγγιση των νέων στην Πλαστική Χειρουργική. Και τα δύο θέματα ήταν cutting edge προσεγγίσεις και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον, τόσο για τις μοντέρνες μεθόδους και τα νέα υλικά που έχουν στη διάθεσή τους οι πλαστικοί χειρουργοί όσο και για την επίδραση που έχουν τα new media στην εποχή μας.

- Advertisement -

Η αποκλειστική συνέντευξη του Έλληνα πλαστικού χειρουργού είναι μία ακόμη απόδειξη για την υψηλή εκτίμηση που χαίρει διεθνώς η ελληνική πλαστική χειρουργική, όπως επίσης συμβάλει και στην αναγνώριση του top level expertise που κατέχουν οι Έλληνες πλαστικοί χειρουργοί παγκοσμίως.

 

- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Αγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα οδηγείται σε μια παράτολμη απόφαση

Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική. Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που...

Αγγελική: Νέα εβδομάδα με συγκλονιστικές εξελίξεις και δυο νέα πρόσωπα

Με δυο νέα πρόσωπα ξεκιναέι η εβδομάδα στην "Αγγελική". Πρόκειται για την Ναταλία Δήμου στο ρόλο της Ζωής Δημητρίου...

Aνατροπή για το “After Dark” του Γεωργαντά

Η απόλυτη τρέλα επικρατεί αυτή την περίοδο στα κανάλια σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό. Πρεμιέρες αναβάλλονται, σχήματα...

ΟPEN: Σαμπάνιες για Αρβύλα, ανησυχία για δελτίο

Mπορεί στο OPEN να ανοίγουν σαμπάνιες για την μεγάλη επιτυχία και απήχηση στο κοινό των Ραδιο Αρβύλα καθώς τα...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς