Εντατικά δουλεύουν οι Θεατρικές Σκηνές στη στελέχωση της “Μεθυσμένης Πολιτείας” που από τον Οκτώβριο του 2019 θα στολίζει τη σκηνή του ανακαινισμένου κινηματογράφου Αλκυονίς που μετατρέπεται πλέον σε θέατρο. 

Το θεατρικό έργο του Σωτήρη Πατατζή, ήταν αρχικά παράσταση που το 1980 μεταφέρθηκε και στη μικρή οθόνη της ΕΡΤ, σε σκηνοθεσία Άρη Λυχναρά, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Το τραγούδι των τίτλων ερμήνευσε η Άννα Βίσση, ενώ η σειρά έπαιξε σε επανάληψη από το κρατικό κανάλι περισσότερες από οκτώ φορές.

ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Όπως ανακοινώθηκε και μέσα από το “Ηappy Day” του ALPHA, τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Άρης Τρουπάκης, στενός συνεργάτης του Διευθυντή Εθνικού Θεάτρου Στάθη Λιβαθινό, ενώ η θεατρική διασκευή θα πραγματοποιηθεί από την Έλσα Ανδριανού, Διευθύντρια Δραματικής Σχολής Εθνικού Θεάτρου).

ΗΜΕΛΛΟΣ
Δημήτρης Ημελλος

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν κλείσει μέχρι στιγμής, ο Δημήτρης Ήμελλος – στο ρόλο που υποδύθηκε ο Γιάννης Βόγλης στην τηλεοπτική μεταφορά- και η Κατερίνα Μισιχρόνη – στο ρόλο που υποδύθηκε η Βέρα Κρούσκα-, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται το κλείσιμο συνεργασίας με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως ο Νίκος Αλεξίου. Παράλληλα, ετοιμάζεται μια συνεργασία έκπληξη στο θέμα της διανομής που αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα.

ΜΙΣΙΧΡΟΝΗ
Κατερίνα Μισιχρόνη