Την Βρετανίδα συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ, την οποία γνωρίσαμε κυρίως από την μεγάλη μυθιστορηματική και μετέπειτα τηλεοπτική επιτυχία “Το Νησί” και δεν άργησε να γίνει best seller με περισσότερες από 6,2 εκατομμύρια πωλήσεις, υποδέχονται οι εκδόσεις Ψυχογιός. Η συγγραφέας και δημοσιογράφος είχε επί σειρά ετών συμβόλαιο με τον εκδοτικό οίκο Διόπτρα, από όπου και έχουν κυκλοφορήσει όλα της τα βιβλία στην Ελλάδα.

Η αγάπη της για την Ελλάδα είναι γνωστή, κι έτσι το νέο βιβλίο της που θα κυκλοφορήσει το Μάιο στα αγγλικά με τίτλο “Those we are loved” σχετίζεται με την ιστορία της Ελλάδας από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Εμφύλιο και τη δικτατορία έως τις μέρες μας. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο στα ελληνικά και η συγγραφέας δεν θα αφήσει ασυγκίνητο κανέναν αναγνώστη ξεδιπλώνοντας με πολλή αγάπη μια ιστορία για την πατρίδα μας.

Το εξώφυλλο του νέου μυθιστορήματος της Βικτόρια Χίσλοπ

Η συγγραφέας φωτίζει με μαεστρία το τραυματικό παρελθόν της χώρας μας, υφαίνοντας το με την ιστορία μιας γυναίκας, της Θέμις, η οποία στάθηκε ηρωίδα αλλά και σκοτεινή μορφή, παλεύοντας όλη της τη ζωή για το δίκαιο.