Μεταγραφή – έκπληξη: Ο Σεφερλής από του χρόνου στον ΣΚΑΪ – Ποιο παιχνίδι αναλαμβάνει;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ

Στον ύπνο έπιασε ο ΣΚΑΪ τους τηλεοπτικούς συντάκτες με μια μεταγραφή έκπληξη. Κι αυτό γιατί ναι μεν είχε διαρρεύσει ότι ο Μάρκος Σεφερλής δεν θα είναι του χρόνου στον ΑΝΤ1 ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι θα έκλεινε τόσο γρήγορα το επόμενο τηλεοπτικό του σπίτι. Κι αυτό γιατί σύμρωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, ο γνωστός κωμικός ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού του Ν. Φαλήρου επίσημα. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, “ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τον Μάρκο Σεφερλή.
Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του. Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις!”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάρκος Σεφερλής πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση ενός εκ των δυο τηλεπαιχνιδιών που έχει στα χέρια του το κανάλι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το “Still Standing” τα δικαιώματα του οποίου έχει αποκτήσει ο ΣΚΑΪ και το οποίο θα ενταχθεί από την ερχόμενη σεζόν στην απογευματινή ζώνη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *