Μετά το «Shopping Star» έρχεται το GNTM για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Σκούπα» στην επιτροπή

team
team

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 15:50 θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Shopping Star» με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το αποτέλεσμα έχει αφήσει ικανοποιημένα τα στελέχη του Star όχι μόνο λόγω της παρουσίας της Παπαγεωργίου αλλά και από το φετινό κάστινγκ που έγινε και τις συμμετέχουσες στο παιχνίδι.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα είναι διάδοχος της Βίκυς Καγιά μόνο στο Shopping Star αλλά και στο GNTM. Αν και το ριάλιτι μόδας δεν θα βγει φέτος από τη συχνότητα του Star ο τηλεοπτικός σταθμός της Κάτω Κηφισιάς διατηρεί τα δικαιώματα μετάδοσής του για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ριάλιτι θα επιστρέψει στην κλασσική του μορφή (συμμετέχουσες μόνο γυναίκες) το φθινόπωρο του 2024 με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που έχει συμβόλαιο 2+1 με το Star, κεντρική παρουσιάστρια και βέβαια κριτή.

Στο πλευρό της πιθανότατα θα βρεθεί η Έλενα Χριστοπούλου εάν βέβαια μέχρι τότε η μάνατζερ δεν έχει συνάψει συμφωνία με άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Η κριτική επιτροπή σε κάθε περίπτωση θα αλλάξει ριζικά και δεν προβλέπεται η επιστροφή του Γιώργου Καράβα και της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

- Advertisement -

Προς το παρόν στο Star πάντως ασχολούνται με το λανσάρισμα των δύο νέων ριάλιτι: της «Φάρμας» με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και του «Fame Story» με τον Νίκο Κολώνη.

Πηγή: reader.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *