Μετά τη Φωτιά: Οι ηθοποιοί της νέας σειράς του ΑΝΤ1

team
team

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο Μετά τη Φωτιά έρχεται να καθηλώσει και αποτελεί την ελληνική μεταφορά του «Le Bazar de la Charité» ενώ οι ηθοποιοί που θα δούμε σίγουρα θα την απογειώσουν.

Η ζωή τριών γυναικών μετά από ένα τραγικό γεγονός – μια μεγάλη πυρκαγιά – είναι το κεντρικό θέμα της νέας σειράς και προβάλλεται ήδη στην Τουρκία με τον τίτλο «Alev alev» – Φωτιά, στην Αγγλία με τίτλο «The Bonfire of Destiny», καθώς και σε πολλές άλλες χώρες. Οι τρεις ηρωίδες βλέπουν τις ζωές τους να αλλάζουν σε μια νύχτα. Στην υπόθεση της σειράς οι τρεις βασικές πρωταγωνίστριες, δηλαδή Ντόρα Μακρυγιάννη, Άλκηστις Ζιρώ και Ελπίδα Νικολάου, γλιτώνουν την τελευταία στιγμή από μια μεγάλη φωτιά που ξεσπά σε εκδήλωση που παραβρίσκονται. Μέσα από τον κίνδυνο που πέρασαν συνειδητοποιούν πως τίποτε δεν είναι δεδομένο στις ζωές τους και αναθεωρούν για το μέλλον τους.

Οι ηθοποιοί που επίσης συμμετέχουν στην νέα σειρά του ΑΝΤ1, Μετά τη Φωτιά, είναι: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Λευτέρης Ελευθερίου, Νέηθαν Τόμας, Γιάννης Καράμπαμπας, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Αινείας Τσαμάτης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γρηγόρης Καραντινάκης και το σενάριο η Ρένα Ρίγγα, η οποία άφησε τη συγγραφή του «Έρωτα Φυγά» για να ξεκινήσει τη νέα σειρά του ΑΝΤ1.

youfly.com – Κωνσταντίνα Τσουκαλά

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *