Μετά τη Φωτιά – Άλκηστις Ζιρώ: «Βρεθήκαμε να αποχαιρετιστούμε»

team
team

Τους συνεργάτες της από το «Μετά τη φωτιά» αποχαιρέτησε η Άλκηστις Ζιρώ, λίγες μέρες μετά την απόφαση του ΑΝΤ1 να κόψει την σειρά. Η ηθοποιός δημοσίευσε στο instagram της μία φωτογραφία την οποία συνόδεψε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Υπό άλλες συνθήκες θα βρισκόμασταν με όλους αυτούς τους τύπους και τόσους άλλους που δεν είναι στη φωτογραφία, θα αγκαλιαζόμασταν, θα λέγαμε τα νέα μας, θα γελάγαμε, θα γκρινιάζαμε, θα τρώγαμε σίγουρα κάποιο γλυκό που θα μας είχε φτιάξει ο Σίμος, θα συνεχίζαμε τις σκηνές που είχαν ανοιχτά ρακόρ, θα ανοίγαμε καινούριες, θα μας πίεζε ο χρόνο κι ας ήταν πρώτη μέρα γυρίσματος, θα ξεστολίζαμε το ρακ και κάπως έτσι θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα της νέας χρονιάς.

Όμως, σήμερα βρεθήκαμε για να μαζέψουμε τα πράγματά μας, να τα πούμε και να αποχαιρετιστούμε. Δεν ξέρω τι σημαίνουν για εκείνους αυτοί οι άνθρωποι, για εμένα όμως αυτοί οι άνθρωποι από τον Αύγουστο ήταν η καθημερινότητά μου, η ρουτίνα μου, ήταν αυτοί που βαρέθηκα να βλέπω κι αυτοί που αν δεν βλέπω μου λείπουν. Γιατί πως να το κάνουμε ρε παιδιά «είστε πολύ κουραστικοί τύποι». Εις το επανιδείν» έγραψε χαρακτηριστικά η Άλκηστις Ζιρώ, μετά την απόφαση να κοπεί η σειρά Μετά την Φωτιά.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *