Μελέτης Ηλίας: Στα πρώτα επεισόδια του “Σόι σου” έλεγα ότι τώρα θα έρθει κάποιος να μου φέρει την απόλυσή μου

team
team

Η Βάσω Λασκαράκη υποδέχτηκε στο “The Break” τον Μελέτη Ηλία. Ο γνωστός πρωταγωνιστής παραχώρησε μία συνέντευξη στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη σειρά “Το Σόι σου”.

Ο ίδιος είχε δηλώσει παλιότερα ότι οι συμπρωταγωνιστές του τον πείραζαν για το πώς πήγαινε ντυμένος στο γύρισμα της σειράς του Alpha: “Μετάνιωσα λίγο που σας κατηγόρησα που μου τη λέγατε για το ντύσιμό μου. Το είπα σε μία συνέντευξη και λέω “Γιατί το είπα τώρα αυτό;”. Δεν ήξερα ότι έπρεπε να έρχομαι στην πένα στο γύρισμα. Στο τσακ ήμουν να έρθω με τις πιτζάμες στο γύρισμα!”.

Τα χρήματα στην αρχή δεν ήταν πολλά: “Δεν ήταν πολλά τα λεφτά από την τηλεόραση. Την πρώτη χρονιά από το “Σόι σου” ήταν λίγα τα λεφτά. Είχα ακούσει παλιά για κάτι αμοιβές που χτίζεις σπίτι για τα πρώτα 10 επεισόδια. Με τα πρώτα μου λεφτά έκλεισα τρύπες. Λίγο πριν πάω στο κάστινγκ έβγαζα το μήνα 750 ευρώ και από τις τρεις δουλειές που έκανα τότε. Ήμουν στο τσακ να κάνω άλλη δουλειά”.

Οι αυξημένες του υποχρεώσεις δημιουργούν του δημιουργούν ενοχές και προσπαθεί να επανορθώσει: “Σαφώς ο πατέρας έχει τύψεις και ενοχές και κάνω ό,τι μπορώ για να το καλύψω με έναν τρόπο. Γυρίζοντας από την παράσταση είδα τον γιο μου στον καναπέ γιατί με περίμενε, και ξύπνησε κατά τις 2 και κάναμε μια κουβέντα δευτερολέπτων και λέω “τι ωραία, αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει νωρίτερα”. Θέλει αρκετή υπομονή για παιδί στην εφηβεία. Θέλει λεπτό χειρισμό που δεν το έχω! Οι γονείς μην έχουν τύψεις, ας πάμε βήμα βήμα”.

- Advertisement -

Όπως παραδέχτηκε, το ένστικτό του δεν μπορεί να προβλέψει αν μία σειρά θα πάει καλά: “Το ένστικτό μου είναι στις δουλειές… Στα πρώτα επεισόδια από το “Σόι σου” έλεγα ότι τώρα θα έρθει κάποιος από το κανάλι να μου φέρει την απόλυσή μου. Ένιωθα σας εξωγήινος. Ήμουν σίγουρος ότι οι “Άγριες Μέλισσες” θα κοπούν στα πρώτα πέντε επεισόδια. Λέω ποιος θα ασχοληθεί τώρα με καθημερινό σίριαλ εποχής”.

Φέτος, ο ίδιος πρωταγωνιστεί στο “Προξενιό της Ιουλίας”: “Είναι δύσκολη η συνθήκη, τουλάχιστον αν υπάρχει καλό κλίμα και βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα λες “πάει το παλιάμπελο”. Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τα γυρίσματα λόγω της κακοκαιρίας στη Θεσσαλία. Αν μέναμε μια παραπάνω μέρα εκεί θα είχαμε αποκλειστεί”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *