Μελέτης Ηλίας: «Ίσως μετανιώνω που δεν μπήκα πιο νωρίς στην τηλεόραση, για οικονομικούς λόγους»

team
team

Στο “Πάμε Δανάη” μίλησε ο Μελέτης Ηλίας και αναφέρθηκε στην καριέρα του, αλλά και στη ζωή του.

“Όταν τελείωσα τη δραματική σχολή ξεκίνησα να δουλεύω στο θέατρο, σε ομάδες που δουλεύανε πολλές ώρες τη μέρα. Κάναμε πρόβες το πρωί και παίζαμε το βράδυ. Δεν ήμουν από τους νέους ηθοποιούς που έτρεχαν σε casting, δεν το κυνήγησα. Αν δεν το κυνηγήσεις πρέπει να είσαι τυχερός για να σου έρθει. Η τηλεόραση ήρθε στη ζωή μου στα 35 μου, ευτυχώς με μεγάλη επιτυχία”, είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: “Δεν μετανιώνω που δεν μπήκα πιο νωρίς στο χώρο της μυθοπλασίας. Δεν μπορώ να μετανιώσω γι’ αυτά που έκανα, γιατί ήταν πολύ ωραία πράγματα με ανθρώπους που εκτιμούσα και θαύμαζα. Ίσως μετανιώνω που δεν μπήκα πιο νωρίς στην τηλεόραση, για οικονομικούς λόγους. Η “ψαλίδα” είναι τεράστια μεταξύ θεάτρου και τηλεόρασης”

Για το σεισμό του 1999 και πως τον επηρέασε είπε: “Ξαφνικά έγινε και ο σεισμός του 1999 και “ταρακουνήθηκε” όλο το πράγμα. Ο σεισμός ήταν μία δύσκολη συνθήκη για όλη την οικογένειά μου. Το σπίτι μας δεν γκρεμίστηκε, αλλά χαρακτηρίστηκε ετοιμόρροπο. Το μόνο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε με την οικογένειά μου ήταν να πηγαίνουμε σπίτι μας για να κάνουμε ένα μπάνιο και να μαγειρέψουμε. Περάσαμε ένα σημαντικό διάστημα μέχρι να επισκευαστεί το σπίτι μας σε ένα τροχόσπιτο που μας είχε παραχωρήσει η ξαδέρφη μου”.

Τέλος για την απόφαση του ίδιου και της γυναίκας του να επισκεφθούν σύμβολο γάμου, είπε: “Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε έναν σύμβουλο γάμου και έναν ψυχολόγο. Ο σύμβουλος γάμου είναι ένας ψυχολόγος που δέχεται στη θεραπεία του ένα ζεύγος, αντί για τη μονάδα. Είναι κάτι σαν δυαδική ψυχοθεραπεία, που θα πρέπει όμως να συνδυάζεται και με ατομική. Εγώ κάνω ακόμα ψυχοθεραπεία”.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *