Μέγκι Ντρίο: Οσα δεν είπε στη συνέντευξη στο “Happy Day” για “Playboy” και STAR

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
Meggie_Ntrio

Τη δική της απάντηση για το πώς παράβλεψε τις “απαγορεύσεις” του STAR αλλά και το τι αρκιβώς συνέβη με το εξώφυλλο του Playboy έδωσε η Μέγκι Ντρίο στο “Happy Day” και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν από λίγο. 

Για το εξώφυλλο του “Down town” παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν ακολούθησε τις οδηγίες της παραγωγής, αλλά είπε ότι είχε ενημερώσει αλλά δεν είχε λάβει απάντηση εγκαίρως από το κανάλι για το αν πρέπει να προχωρήσει ή όχι. Μάλιστα, τότε το tinasmess.gr σας είχε αποκαλύψει και την ενόχληση του καναλιού (Πώς το GNTM έκανε τα στελέχη του STAR να χάσουν τον ύπνο τους παρά την επιτυχία του). Ωστόσο, η ίδια επέλεξε τον πρώτο δρόμο γιατί ήταν κάτι που είχε να κάνει με την καριέρα της και ήθελε να το κάνει.  Οσο για το εξώφυλλο στο Playboy είπε ότι δεν τα βρήκαν στο budget. 

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, φαίνεται πως η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική. Η Μέγκι Ντρίο δεν θα έκανε ποτέ εξώφυλλο στο περιοδικό που επανακυκλοφορεί στη χώρα μας. Ούτε φυσικά και θα έπερνε χρήματα κι όλα αυτά φαίνεται πως υπάρχουν στο υπογεγραμμένο συμβόλαιο που η ίδια υπέγραψε. Ωστόσο, η ίδια τους έστησε δυο φορές: μια στο πρώτο ραντεβού και τη δεύτερη φορά στη φωτογράφιση που δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ετσι, οι υπεύθυνοι απευθήνθηκαν στην Ελενα Κρεμλίδου, η οποία και το έκανε φυσικά.   

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!