Μεγάλες αλλαγές στο αθλητικό τμήμα του OPEN

team
team
OPEN

Ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι Open του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με τη «RealNews» και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, το αθλητικό τμήμα είναι ένα από τα τμήματα του σταθμού που θα την «πληρώσει» περισσότερο, καθώς το βάρος θα δοθεί κυρίως στο ψυχαγωγικό κομμάτι, για αυτό και η συνεργασία με τον Νίκο Κοκλωνή. Στόχος είναι να μειωθούν τα πάγια έξοδα και κόστος προγράμματος, καθώς το «πορτοφόλι» του μεγαλομετόχου δεν είναι το ίδιο ισχυρό πλέον.

Έτσι θα υπάρχουν δραστικές περικοπές με κατάργηση εκπομπών, τμημάτων και ολόκληρων διευθύνσεων. Συγκεκριμένα από το Open κόβονται οι αθλητικές εκπομπές «Open Sport» και «Total Football», ενώ θα μειωθεί κατά πολύ και το δυναμικό του αθλητικού τμήματος, διατηρώντας μόνο κάποιους δημοσιογράφους ως «βάρδια επιφυλακής».

Πιο συγκεκριμένα από το κανάλι θα απολυθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 6-7 άτομα του αθλητικού τμήματος, ενώ ήδη έχει τερματιστεί η συνεργασία με τις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες Cosmote και Nova καθώς για να στιγμιότυπα των αγώνων της Super League, έπρεπε ο Σαββίδης να καταβάλλει μεγάλα ποσά.

- Advertisement -

Είναι χαρακτηριστικό οτι το κόστος για τος φάσεις από τα παιχνίδια φέρεται να άγγιζαν τις 500.000 ευρώ! Εξάλλου σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος Αλέξης Σπυρόπουλος είναι από τους λίγους που θα παραμείνουν στο Open, ενώ ήδη η παρουσιάστρια της εκπομπής «Total Football» Μαρία Ζαφειράτου, ανακοίνωσε την αποχώρησή της.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *