Με μεταγραφές ενδυναμώνεται η ομάδα του Happy Day

team
team

Με dream team μπροστά και πίσω από τις κάμερες ετοιμάζεται να αντεπιτεθεί το Happy Day τη νεα τηλεοπτικη σεζόν σύμφωνα με ρεπορτάζ του tvnea.com και του Αγγελου Αρτεμιάδη. Μια σεζόν που αναμένεται ακρως ανταγωνιστική, καθώς από φέτος η εκπομπή θα ολοκληρώνεται στις 11.

Όπως είναι γνωστό τη Σταματίνα Τσιμτσιλή μπροστά από τις κάμερες θα πλαισιώνουν ο Δημητρης Παπανωτας με το δηκτικό του χιούμορ που επιστρέφει στο τηλεοπτικό του σπίτι , ο Κώστας Φραγκολιας αναπόσπαστο μέλος της παρέας εδώ και 6 χρονια και φυσικά  η Τίνα Μεσσαροπουλου με τον δυναμισμό και το έγκυρο τηλεοπτικό ρεπορτάζ της.

Πίσω από τις κάμερες η αρχισυντάκτρια της εκπομπης Μαιρη Παλιαλεξη, προέβη σε αλλαγές για να δώσει αέρα ανανέωσης στο Happy Day μετά από 7 χρονια, αντικαθιστώντας κάποια από τα μέλη της δημοσιογραφικής ομάδας που ήταν ήδη στην εκπομπη. Στόχος, να μην βαλτώνει η ομάδα και νέοι έμπειροι δημοσιογράφοι να φέρουν νέες ιδέες στην εκπομπή.

Όλοι οι νέοι συνεργατες αποτελούν δυνατά χαρτιά σε εκπομπες και είναι μεταγραφες απο αλλά κανάλια. Διαθέτουν μεγάλη τηλεοπτικη εμπειρία με πρώτο τον Παναγιώτη Κουνιακη, γνώριμο από την θητεία του στο Star και στο Epsilon, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ο Μάνος Δημητροκαλης προστέθηκε στην ομάδα μετά την πολυετή θητεία του στις life style εκπομπές με βασικό χαρακτηριστικό την χιουμοριστική του ματιά και η Ολγα Λαφαζανη από την παρουσίαση, αναλαμβάνει και ενεργό ρόλο στη σύνταξη της εκπομπής ενώ παράλληλα θα παρουσιάζει στήλη για τη Μητέρα και το Παιδί.

- Advertisement -

Η Κατερίνα Χατζηϊωάννου από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα πήρε μεταγραφή στο “Happy Day” ενώ και η βοηθός αρχισυντάκτη του Γιώργου Παπαδακη, Βιβή Μπουγιούρα μεταπήδησε από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία. Ταυτόχρονα δύο από τα πιο γνώριμα μέλη της δημοσιογραφικής ομάδας του “Ηappy Day”,  ο Μιχάλης Πλεμμένος και η Ελένη Μουστάκη που υπέγραψαν τα περισσότερα αποκλειστικά της εκπομπής  ετοιμάζονται για μια πολύ δυναμική χρονιά

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *