Μετά τα “πέτρινα” χρόνια που πέρασε η ελληνική μυθοπλασία στον ΑΝΤ1 με κοψίματα και κακές επιλογές, φέτος, επιστρέφει δυναμικά, καθώς φαίνεται το κοινό να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης. Η καθημερινή δραματική σειρά του καναλιού, ” Γυναίκα Χωρίς Όνομα” τερμάτισε πρώτη τον Φεβρουάριο με 21,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 , ενώ το γυναικείο κοινό αύξησε ακόμη περισσότερο το ποσοστό σε 25,2% τηλεθέαση διατηρώντας έτσι την πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσης της με τη διαφορά στο γυναικείο κοινό 18-54 να φτάνει τις 6,4 ποσοστιαίες μονάδες από το δεύτερο κανάλι.

Ανοδική πορεία σημειώνει και η καθημερινή σειρά μυστηρίου “Η Επιστροφή” καταγράφοντας 20,6% τηλεθέαση, ποσοστό που αφορά τόσο το ανδρικό όσο και το γυναικείο κοινό.

Παρομοίως οι κωμικές σειρές του καναλιού διατηρούν υψηλά νούμερα τηλεθέασης με 19,4% από την αρχή της σεζόν έως τώρα για την σειρά που πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος “Πέτα τη Φριτέζα”, ενώ την ίδια στιγμή η νέα κωμική σειρά “Μην Ψαρώνεις”, με πρωταγωνιστές την Μαρία Λεκάκη και τον Θοδωρή Αθερίδη, ξεκίνησε δυναμικά από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής της με μέσο όρο 18,6% τηλεθέαση.