Μάχη για γερά νεύρα στην πρωινή ζώνη!

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
papadakis-oikonomoy

Σε μάχη για γερά νεύρα εξελίσσεται ο ανταγωνισμός ειδικά στην πρωινή ζώνη με ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ να δίνουν καθημερινά τον αγώνα της ενημέρωσης ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον ALPHA αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως είναι μια υπολογίσιμη δύναμη στην πρωινή ζώνη συνεχίζοντας με τη φόρα της περσινής σεζόν.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 1 (3)

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να βρίσκεται στον αέρα πλέον από τις 6 αλλά ο ανταγωνισμός είναι τέτοιος που δεν του αφήνει περιθώρια για τα περσινά μεγαλειώδη ποσοστά του “Καλημέρα Ελλάδα” ειδικά στο α’ μέρος της σεζόν. Από την άλλη, το “Σήμερα” του ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου φαίνεται πως έχει κερδίσει το στοίχημα με τους τηλεθεατές και πλέον η διαφορά είναι στο νήμα για τις δυο εκπομπές.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

- Advertisement -

Παράλληλα, και το “Happy Day” του ALPHA – αν και έχει μια διαφοροποιημένη θεματολογία- έχει μπει με φόρα στον ανταγωνισμό μετά την περσινή επιτυχία κάτι που δείχνει ότι φέτος θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα τηλεοπτική χρονιά. Μάλιστα, στο νεανικό κοινό σχεδόν ισοψήφισε με τον Γιώργο Παπαδάκη στην 1η θέση αφήνοντας το “Σήμερα” του ΣΚΑΪ 3ο. Αλλά ας δούμε τι συνέβη χθες αναλυτικά…

ΣΥΝΟΛΟ

Καλημέρα Ελλάδα (ΑΝΤ1) 25,8%

Σήμερα (ΣΚΑΪ) 23,2

Happy day (ALPHA) 15,6%

Φωλιά Κου – Κου (STAR) 10,7

Πρώτη είδηση (ΕΡΤ1) 5%

Από νωρίς (EPSILON TV) 4,2%

 

ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ (18-54)

Καλημέρα Ελλάδα (ΑΝΤ1) 20,9%

Σήμερα (ΣΚΑΪ) 15,5%

Happy day (ALPHA) 20,8%

Φωλιά Κου – Κου (STAR) 15,7%

Πρώτη είδηση (ΕΡΤ1) 3,1%

Από νωρίς (EPSILON TV) 4,1%

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *