Μάχη των δελτίων: οι νικητές και οι πολικές θερμοκρασίες της Ελλης

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Πέρα από τη μάχη της ψυχαγωγίας τα κανάλια δίνουν καθημερινά και τη μάχη της ενημέρωσης παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια το κομμάτι αυτό είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Φέτος, η μάχη αυτή έχει μοιραστεί σε ζώνες ακριβώς όπως και τα δελτία ειδήσεων. Η πρώτη ζώνη είναι αυτή των 7 όπου Σρόιτερ και Στάη δίνουν μια ομολογουμένως άνιση μάχη καθημερινά, καθώς η Ελλη Στάη δεν δυο μήνες μετά την έναρξη του Open βρίσκεται κολλημένη με τα 5άρια. Για παράδειγμα, χθες το κεντρικό δελτί ειδήσεων του ALPHA έκανε μέσο όρο 23,3% στο σύνολο ενώ του OPEN μόλις 5,1%. Αντίστοιχα στο νεανικό κοινό έκανε 21,9% του ALPHA και 5,1% του OPEN αποδεικνύοντας ότι τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των δυο καναλιών χωρίζει απλά το χάος.

Κι αν οι φήμες βοούν ότι η Ελλη Στάη έχει δηλώσει την παραίτησή της, μέχρι στιγμής παραμένουν απλά φήμες και τίποτα δεν έχει συμβεί. Ωστόσο, η γκρίνια, η ανησυχία και η απογοήτευση των στελεχών του καναλιού δεν κρύβεται πια και το κλίμα παραμένει βαρύ με τις αλληλοκατηγορίες καλά να κρατούν πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Μια ώρα αργότερα, στη μάχη των 8 ή 8 παρά καλύτερα η Μάρα Ζαχαρέα στο STAR έχει ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα τόσο στο σύνολο όσο και στο νεανικό κοινό με αποτέλεσμα να πιέζει πολύ τον ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά το δελτίο του STAR έκανε μέσο όρο στο σύνολο 16,8% και ο ΣΚΑΪ 16,3%, ενώ στο νεανικό κοινό έκαναν 15,3% και 13,7% αντίστοιχα. Λίγο νωρίτερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 έκανε 17,9% στο σύνολο και 15,9% στο νεανικό κοινό.

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Η εμμονή του Λιάγκα με το “Ποτάμι”, η “κατά φαντασίαν” τετράδα του GNTΜ και τα ταλέντα κομπάρσοι

Μια ανεξήγητη εμμονή διακρίνω πως έχει ο Γιώργος Λιάγκας με το "Κόκκινο Ποτάμι". Μέχρι στιγμής έχει παίξει τρια αφιερώματα...

“Georg Jensen”: To μοναδικό δανέζικο brand ήρθε στην Ελλάδα

Το κορυφαίο δανέζικο brand “Georg Jensen” έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μπορείτε να το ανακαλύψετε στο ολοκαίνουριο...

Πραγματοποιήθηκε το 28ο συνέδριο της Ευρωπαϊκής εταιρείας ενδοσκοπικής χειρουργικής, στη Θεσσαλονίκη

Ο Δρ. Γιώργος Πιστοφίδης, προσκεκλημένος ομιλητής στο 28ο συνέδριο της Ευρωπαϊκής εταιρείας ενδοσκοπικής χειρουργικής (ESGE), που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο...

Νέα πρόσωπα στις “8 Λέξεις”. Ποιοι θα ενταχθούν στη σειρά;

Νέα πρόσωπα έρχονται να μπουν στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου "8 Λέξεις". Πέρα από την Κάθριν Κέλι Λάνγκ που...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς