Χ-Factor: Ματαιώνεται για φέτος;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Τρίτη και φαρμακερή αναβολή αναμένεται για το “X-Factor” φέτος. Παρά το γεγονός ότι οι οντισιόν πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στον Μάιο και πιο συγκεκριμένα στις 12 και 13 Μαΐου, το τάλεντ σόου του OPEN δεν φαίνεται ότι θα βγει αυτή τη σεζόν στον αέρα, ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε το “LA BANDA”.

Οι πολιτικές εξελίξεις και ο φόβος μιας τρίτης εκλογικής αναμέτρησης μέσα στο Μάιο λειτουργούν ανασταλτικά προς την πρεμιέρα του παιχνιδιού φέτος που το τελευταίο πλάνο το ήθελε να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Απρίλιο.

Παράλληλα, το κανάλι δεν έχει το budget που απαιτεί ένα τέτοιο εγχείρημα ενώ και τα διαφημιστικά πακέτα είναι όλα παγωμένα με το φόβο πρόωρων εκλογών. Επίσημα, φυσικά, το κανάλι δεν αποκλείει το X- Factor να βγει ακόμα και φέτος, ωστόσο, για τους καλά γνωρίζοντες πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας καθώς αν υποθέσουμε ότι τα γυρίσματα ξεκινούν αμέσως μετά το Πάσχα, οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις δημοτικές εκλογές αλλά και ευρωεκλογές που ήδη έχουν προγραμματιστεί για τις 26 Μαίου και τις 2 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι η Δέσποινα Βανδή αλλά και η κριτική επιτροπή Γιώργος Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Μάστορας και Μιχάλης Τσαουσόπουλος θα πρέπει να κάνουν υπομονή λίγο καιρό ακόμη…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *