Μάρκος Σεφερλής: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ALPHA;

team
team

Όχι μια, όχι δύο αλλά τρεις παράλληλες προτάσεις φαίνεται πως έχει κάνει ο ΣΚΑΙ, στοχεύοντας στην ενίσχυση τόσο της απογευματινής όσο και της βραδινής ζώνης. Για έναν από τους τρεις όμως ο ALPHA έχει το πάνω χέρι, προορίζοντας τον για αντικαταστάτη του Χρήστου Φερεντίνου.

Η αποχώρηση του Χρήστου Φερεντίνου από τον ALPHA θεωρείται σχεδόν τελειωμένη υπόθεση. Ο παρουσιαστής επιστρέφει μετά από πάρα πολλά χρόνια και την δεκαετία του 90 στον ΣΚΑΙ, ούτως ώστε να αναλάβει τα ηνία του ‘Μονομάχου’. Ένα τηλεπαιχνίδι που, κατά πάσα πιθανότητα, θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Στο τραπέζι υπάρχει και μια πρόταση για μουσική εκπομπή, με το σενάριο αυτό να βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο! Σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και τη «Real Life», όμως ο ΣΚΑΙ βολιδοσκοπεί τις προθέσεις κι άλλων δύο προσώπων, με ενεργό και σημαντικό ρόλο στον ANT1. O λόγος για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μάρκο Σεφερλή. Αμφότεροι συνδεδεμένοι με την ψυχαγωγική ζώνη και δη τα τηλεπαιχνίδια…

Για την πρώτη μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσει η μετακίνηση ενώ υπενθυμίζουμε ότι ο ANT1 της έχει προτείνει δύο προγράμματα για την επόμενη σεζόν («Rouk Zouk», «The traitors») και το πιθανότερο σενάριο είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με το κανάλι του Αμαρουσίου. Αξίζει να τονίσουμε πάντως ότι ο ΣΚΑΙ έριξε στο τραπέζι και εκπομπή με τον πολύ καλό της φίλο, Νίκο Μουτσινά.

Όσον αφορά όμως τον Μάρκο Σεφερλή η παρουσία του στον ANT1 είναι εξαιρετικά αβέβαιη αλλά το προβάδισμα για να αποσπάσει την υπογραφή του έχει ο ALPHA. Το κανάλι θεωρεί ότι στο πρόσωπο του θα βρει τον αντικαταστάτη του Χρήστου Φερεντίνου, εξασφαλίζοντας με την παρουσία ένα δυνατό χαρτί στο ψυχαγωγικό κομμάτι!

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *