Μάρκελλος Νύκτας: «Θα γίνει η γνώμη μου σεβαστή από ανθρώπους που είναι ομοφοβικοί;»

team
team

Ο Μάρκελλος Νύκτας έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Καλοκαίρι Yes και στον Γιώργο Βιολέντη. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για το Fame Story, για τα σόου μόδας της ελληνικής τηλεόρασης και για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ήταν ένα ωραίο πράγμα για εμένα γιατί χαλάρωνα και δεν ήμουν σε ένα ριάλιτι. Ήταν talent show. Δεν μου έκαναν πρόταση, θέλουν άλλα πρόσωπα. Εγώ το έκανα το πέρασμά μου από εκεί. Έκανα επιτυχία. Άρεσα στον κόσμο και δεν άρεσα καθόλου στον εαυτό μου. Δεν έβλεπα τα επεισόδια, αλλά μετά πήγα σε ένα club κι έκαναν χώρο να περάσω. Μου έφερε μεγάλη συγκίνηση» είπε αρχικά για το Fame Story.

«Η καλύτερη ταινία που βλέπω είναι αυτή του ζάπινγκ. Δεν είναι αυτή η παραγωγή που είπες όπου πηγαίνουν διάφορες σε κάτι μπουτίκ και παίρνουν κάτι ρούχα και παπούτσια, που είναι ανεκδιήγητα;» συνέχισε για το Shopping Star και παρακάτω πρόσθεσε για το My Style Rocks: «Αυτό είναι εξωγήινο πράγμα. Εν τω μεταξύ τσακώνονται κιόλας. Είναι πολύ σκληρό για το στομάχι και δεν το αντέχει το ανθρώπινο σώμα, αλλά ούτε κι αυτήν την αισθητική. Ας μπει η Σοφία Χατζηπαντελή. Θα σταθώ εμπόδιο στην καριέρα της; Για το συγκεκριμένο project ταιριάζει πάρα πολύ. Θα φαίνεται σαν να είναι μία από τις κοπέλες που θα είναι εκεί. Θέλουν πρόσωπα πικάντικα όχι μόνο beauty».

«Θα γίνει η γνώμη μου σεβαστή από ανθρώπους που είναι ομοφοβικοί; Εδώ ακόμα μας λένε ότι δεν μας ενδιαφέρει τι κάνεις στο κρεβάτι σου, αρκεί να μην ενοχλείς. Γραφικά. Ότι εμάς δεν μας αφορά. Τι δεν σας αφορά; Πρέπει να γίνει καλύτερος ο κόσμος και να δεχθούν αυτούς τους ανθρώπους γιατί είναι ένα μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας μας. Είναι σκληρός χώρος εδώ. Εδώ φορούν οι άντρες μία βερμούδα με την τρίχα να κρέμεται από κάτω και οι γυναίκες δεν φορούν φούστα. Φορούν παντελόνια. Είναι δυνατόν μία γυναίκα να μην φοράει φούστα;» κατέληξε.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *