Μάριον Μιχελιδάκη: «Ένιωσα ότι εξωθήθηκα σε παραίτηση στην ΕΡΤ, εγώ το λέω εμπαιγμό»

team
team

Μία αποκλειστική συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και το «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Μάριον Μιχελιδάκη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής για τη ζωή της, την πορεία της στον χώρο, την πρόσφατη πικρία της με την ΕΡΤ αλλά και την τεράστια απώλεια των γονιών της μέσα σε μόλις 7 μήνες.

«Κάθε αρχή έχει και τις δυσκολίες της αλλά και τον ενθουσιασμό να το παλέψεις, να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα. Με δουλειά, προσπάθεια, νέες συνεργασίες» σχολίασε η Μάριον Μιχελιδάκη για την καινούρια της τηλεοπτική στέγη στο OPEN.

Η επιτυχημένη δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο όχι και τόσο βελούδινο τηλεοπτικό της διαζύγιο με τη Δημόσια Τηλεόραση, αφήνοντας ανοιχτά υπονοούμενα για άδικη μεταχείρηση και έντονη πικρία. «Η ΕΡΤ δεν είναι το κέλυφος, δεν είναι το κτήριο. Είναι οι άνθρωποι και με κάποιους είχα συνδεθεί πάρα πολύ. Δεν το σκεφτόμουν ότι θα φύγω ποτέ από την ΕΡΤ, γιατί ένιωθα ότι είναι το σπίτι μου και ξαφνικά μου έκαναν… έξωση. Ένιωσα ότι εξωθήθηκα σε μία παραίτηση. Δε φανταζόμουν ότι μετά από τόσα χρόνια δουλειάς θα με καλούσαν στο γραφείο και θα μου έλεγαν είσαι πολύ καλή αλλά δεν ξέρουμε τι να σε κάνουμε» ανέφερε χαρακρηστικά.

«Μου διέψευδαν από την ΕΡΤ ότι έκαναν δοκιμαστικά ενώ ήμουν σε διακοπές και μετά το καλοκαίρι μου είπαν ότι τελικά θα δοκιμάσουν κάτι άλλο. Εγώ αυτό το λέω κόσμια «εμπαιγμό». Όταν συζήτησα μαζί τους ότι έχω πρόταση από το OPEN, μου είπαν θα σκίσεις εκεί που θα πας. Ένιωσα ότι χάνω την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια, πληγωνόμουν συνέχεια εκεί» πρόσθεσε στη συνέχεια.

- Advertisement -

 

Παράλληλα, για την τεράστια και ξαφνική απώλεια των γονιών της, η Μάριον Μιχελιδάκη σημειώνει: «Εγώ δεν πρόλαβα να δω τους γονείς μου να μεγαλώνουν. Ήταν πολύ ξαφνικό, ήταν νέοι. Δεν περίμενα ότι θα τους χάσω και τους δύο μέσα σε 7 μήνες. Έχουν φύγει εδώ και 5 χρόνια αλλά είναι σαν να τους μιλάω κάθε μέρα. Δε μπορώ να το διαχειριστώ, είναι δύσκολο. Νιώθω ότι αν το ανοίξω αυτό το θέμα, δεν θα μπορώ να βγάζω την καθημερινότητα».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *