Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την υγεία της

team
team

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” σήμερα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, η δημοσιογράφος Έλλη Αυξεντίου μετέφερε τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας αναφέροντας και το ενδεχόμενο μεταφοράς της ερμηνεύτριας στο εξωτερικό:

«Να πούμε ότι η Μαρινέλλα είναι καλά, συνεχίζονται να απαγορεύονται τα επισκεπτήρια. Το νεότερο που έχουμε είναι ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μεταφερθεί η σπουδαία ερμηνεύτρια σε ένα κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό. Δε θα πούμε σε ποια χώρα.

Έχει κάνει μία πρώτη επαφή η οικογένειά της, όμως ο στόχος είναι να παραταθεί η παραμονή της στο θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή.

Η αποκατάστασή της θα είναι πλήρης, χρειάζεται χρόνος. Σε δύο εβδομάδες θα γνωρίζουμε αν θα πάει σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης ή θα πάρει εξιτήριο».

πηγή: youfly.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *