Μαρίνα Σάττι | Εντυπωσιάζει στην Ευρώπη με την unplugged έκδοση του “ZARI”

team
team

Εντός της προηγούμενης εβδομάδας, έγινε διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube μια διαφορετική εκτέλεση του ZARI της Μαρίνας Σάττι, η οποία ερμήνευσε την ελληνική συμμετοχή για πρώτη φορά σε unplugged version.

 Δείτε το βίντεο:

Αμέσως, τα likes & τα σχόλια έπεσαν βροχή για την Ελληνίδα τραγουδίστρια, με το βίντεο να συμπληρώνει μέσα σε 18 ώρες πάνω από 200.000 προβολές, περισσότερες από κάθε άλλο αντίστοιχο βίντεο από τις υπόλοιπες συμμετέχουσες χώρες.

- Advertisement -

Ταυτόχρονα, από χθες το βράδυ Ευρωπαίοι fans του διαγωνισμού έχουν ανεβάσει τα δικά τους reaction video στη διασκευή αυτή, αυξάνοντας κατακόρυφα το virality του ZARI.

ΤοZARIαυτή την εβδομάδα μάλιστα έγινε διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα, με περισσότερα από 7 εκατομμύρια Spotify streams και 11 εκατομμύρια YouTube views.

Τη μουσική ZARIυπογράφουν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

 Δείτε το official video του «ZARI» στο YouTube:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *