Μαρία Μπεκατώρου για το «The Chase»: «Η πρόβα τζενεράλε ήταν μία αποτυχία»

team
team
THE CHASE

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο podcast της Νίκης Λυμπεράκη και του Κώστα Γιαννακίδη, “2+1 χαρακτήρες” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή “The Chase” αλλά και για τα τηλεοπτικά.

“Η πρόβα τζενεράλε ήταν μια αποτυχία, δεν το έκανα καλά, εγώ δεν αισθανόμουν καλά. Και πήρα τον διευθυντή μου και του είπα “δεν θέλω να το κάνω, δεν θέλω να σας δημιουργήσω πρόβλημα”. Κάπως με τσιτώσανε και τα πήγα καλύτερα. Και ο σύμβουλος από την Ολλανδία μου είπε ότι θέλω 15 μέρες για να είμαι μια χαρά. Όντως σε 15 μέρες το κατάλαβα καλά” είπε η Μαρία Μπεκατώρου για την εκπομπή “The Chase” που παρουσιάζει τις τελευταίες δύο σεζόν.

Για το τι της αρέσει να βλέπει στην τηλεόραση αλλά και τι άλλο θα έκανε τηλεοπτικά η Μαρία Μπεκατώρου απάντησε: “Πιο πολύ από όλα μου αρέσει να βλέπω εκπομπές μαγειρικής και μου αρέσει να μαγειρεύω και να ψάχνω προϊόντα. Θα ήθελα να κάνω με έναν σεφ εκπομπή μαγειρικής, αλλά πολύ διαφορετικά, να ταξιδεύουμε στο εξωτερικό, πώς βρίσκει κάποιος την πρώτη ύλη…”.

Παράλληλα, η ίδια ανέφερε ότι όταν κάποια στιγμή σταματήσει από παρουσιάστρια θα ήθελε να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, “συμβουλευτικά”.
“Δεν νομίζω ότι θα κουραστώ ποτέ να κάνω τηλεόραση, είναι η ζωή μου, από αυτό αναπνέω. Αλλά κάποια στιγμή θα έρθουν και νεότεροι άνθρωποι και πρέπει να δώσουμε χώρο. Είμαι από το 1993 στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή όταν τελειώσει αυτό -που θέλω να το καταλάβω και να μην γίνω γραφική- θα ήθελα να είμαι μέσα στην τηλεόραση με άλλον τρόπο, συμβουλευτικά. Μου αρέσει και το παλεύω πάρα πολύ. Κάπως βλέπω μπροστά και με βάζω στο σώμα του τηλεθεατή” ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *