Μαρία Μπακοδήμου: Τα δύο πρόσωπα που συζητιούνται για να ενταχθούν στο «Γεια Σου»

team
team
μπακοδημου

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια παρουσιάστρια που ξέρει καλά την τηλεόραση και φροντίζει να βάζει την προσωπική της σφραγίδα σε ό,τι κάνει.

Από την στιγμή, λοιπόν, που μπήκε στον ανταγωνισμό του Σαββατοκύριακου, που είναι μία εντελώς διαφορετική πίστα από τις καθημερινές ζωντανές εκπομπές, θα πρέπει να κινηθεί ανάλογα.

Θυμίζουμε ότι η αρχική συμφωνία της Μαρίας με τον ΣΚΑΪ ήταν για να αναλάβει τη ζώνη 12 με 2 το μεσημέρι γι΄αυτό και ο σταθμός της πρότεινε μια χαλαρή, σατιρική εκπομπή που να είναι μια εναλλακτική πρόταση απέναντι στον ανταγωνισμό που εκείνη την ώρα παίζει κοινωνικά και ενημερωτικά θέματα.
Πάνω σε αυτή την ιδέα, λοιπόν, βασίστηκε και άρχισε να στήνει την ομάδα της.

Αλλά με την έλευση της Φαίης Σκόρδα τα δεδομένα άλλαξαν. Η Μαρία μεταφέρθηκε στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου όπου ο κόσμος έχει συνηθίσει να βλέπει lifestyle εκπομπές.

- Advertisement -

Μοιραία, λοιπόν, θα έπρεπε να γίνει μια στροφή του «Γεια σου» προς τη lifestyle θεματολογία. Αλλά αυτό δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη και χρειάζεται και τους ανάλογους ανθρώπους για να το υποστηρίξουν.

Έτσι, με προτροπή του ΣΚΑΪ δόθηκε το «πράσινο φως» για να γίνουν προσθήκες στο πάνελ της εκπομπής.

Επειδή, όμως, τα πάνελ προϋποθέτουν να υπάρχει χημεία μεταξύ των προσώπων θα γίνουν κάποια δοκιμαστικά.
Ποια πρόσωπα είναι αυτά που βολιδοσκοπεί ο σταθμός στην παρούσα φάση;

Το πρώτο είναι η Νανά Παλαιτσάκη που έχει ήδη βρεθεί δύο φορές στην εκπομπή και για κάποιους είναι ένα βήμα πριν κλείσει.
Υπάρχουν, όμως, ακόμα δύο πρόσωπα που θα περάσουν πολύ σύντομα από την εκπομπή.

Ο πρώτος είναι ο Μίλτος Μακρίδης και ο άλλος είναι ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Και οι δύο είναι πολύ έμπειροι, με λόγο και άποψη.
Οριστικές αποφάσεις για το ποιος ή ποιοι θα ενταχθούν στην ομάδα της Μαρίας Μπακοδημου αναμένεται να παρθούν στο τέλος του χρόνου.

Πηγή: znews.gr – Γιάννης Πουλόπουλος

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *