Μαρία Μπακοδήμου: “Φτάνει με τον Λιάγκα!”

team
team
μπακοδημου

Η Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε στη σημερινή της εκπομπή, “Γεια σου”, στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκας για το podcast της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε πραγματοποιήσει τον εξής σχολιασμό:

“Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα podcasts και δεν κάνουμε κανονικές εκπομπές. Το podcast υποτίθεται είναι ένα ραδιόφωνο που κάνεις μια συνέντευξη και προβάλλεται. Από τη στιγμή που στο podcast μπήκαν φώτα, μακιγιάζ, κάμερα και σκηνικό, δεν καταλαβαίνω γιατί το ραδιόφωνο το βαφτίσαμε podcast και το podcast μαζί με το ραδιόφωνο το κάναμε τηλεόραση. Για να έχουμε να λέμε ότι είμαστε μοντέρνοι;

Χάνονται εργατικά χέρια, κάμερες, επαγγελματικό μακιγιάζ κλπ… Αν θέλουμε να κάνουμε τηλεόραση, να δουλέψουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης για να γίνει μια σωστή εκπομπή. Η γιαλατζί τηλεόραση που την βαφτίσαμε podcast είναι φτηνιάρικο και για μένα κοροϊδεύουμε τον κόσμο”.

Για τα εν λόγω σχόλια του Γιώργου Λιάγκα τοποθετήθηκε η Μαρία Μπακοδήμου:

- Advertisement -

“Παιδιά, εντάξει και ο Λιάγκας… κρεσέντο. Άλλο πράγμα το podcast, άλλο πράγμα η τηλεόραση, άλλο τα vlog. Μάλλον δεν έχει καταλάβει τι γίνεται. Δεν μπορεί να λέει ότι χάνονται εργατικά χέρια, επειδή κάνει κάποιος podcast. Το podcast ή το vlog είναι κάτι που, όταν το κάνω, ελέγχω πλήρως το αποτέλεσμα και έχω απόλυτη ελευθερία”.

Η συνεργάτης της Μαρίας Μπακοδήμου, Νάνσυ Παραδεισανού, πρόσθεσε σε αυτή την δήλωσε ότι:

“Ο Γιώργος Λιάγκας στα τηλεοπτικά είναι από τους καλύτερους”

Η δήλωση αυτή φαίνεται να προκάλεσε μια χιουμοριστική απάντηση από τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είπε:

“Φτάνει με τον Λιάγκα! Πες του να σε πάρει του χρόνου! Έχει μέρες που του κάνεις λιβανιστήρι!”

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *