Μαρία Μπακοδήμου – «Παγώνει» η βραδινή εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

team
team

Η Μαρία Μπακοδήμου μπορεί να συνεχίζει να μας κρατάει συντροφιά, με την εκπομπή της «Γειά σου», κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά ο ΣΚΑΙ φέρνει ακόμα μια αλλαγή στην συνεργασία τους. Τι συμβαίνει με την Μαρία Μπακοδήμου και τον σταθμό;

Η Μαρία Μπακοδήμου ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΙ από τον περασμένο Αύγουστο, με την ίδια να είχε αφήσει το J2US για να παρουσιάσει δική της εκπομπή. Στην αρχή τον συζητήσεων ανάμεσα στο κανάλι και την παρουσιάστρια είχε συμφωνηθεί μάλιστα να την δούμε με διπλό ρόλο.

Η Μαρία Μπακοδήμου και η ομάδα της κάθε Σαββατοκύριακο λένε “Γεια σου” στους τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Έχουμε ήδη δει να συμβαίνουν αλλαγές στην εκπομπή τόσο στην θεματολογία όσο και στην ομάδα της. Μια από τις σημαντικές αλλαγές ήταν και η τελευταία προσθήκη στο πάνελ, αυτή του Ισίδωρου Φίκαρη. Να θυμίσουμε ότι ο δημοσιογράφος πριν την ένταξη του στο πάνελ της Μαρίας Μπακοδήμου ήταν στο “Πρωινό” του ANT1.

Να θυμίσουμε επίσης, ότι οι αρχικές συζητήσεις της παρουσιάστριας με το κανάλι του Φαλήρου αφορούσαν για καθημερινή εκπομπή. Τα σχέδια άλλαξαν όμως και τελικά ανάλαβε την ζώνη του Σαββατοκύριακου. Μάλιστα η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις ανέφερε: Μου αρέσει τελικά που η εκπομπή είναι Σαββατοκύριακο, γιατί έχεις χρόνο μέσα στη βδομάδα να δρομολογήσεις κάποια πράγματα. Δεν έχει τύχει ποτέ να είμαι σε μία ζώνη που απέναντι να υπάρχει κενό. Πάντα κάποιος υπήρχε.

- Advertisement -

Ακόμα και μετά τις τελευταίες αλλαγές όμως, η εκπομπή δεν κατάφερε να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης και να κερδίσει -ακόμα- την εμπιστοσύνη του κοινού. Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης αυτής της εκπομπής, αλλά και η επιθυμία του ΣΚΑΙ να τα δώσει όλα για όλα σε Survivor All Star και Voice, βάζουν φρένο στα σχέδια που ήθελαν την Μαρία Μπακοδήμου με δεύτερη, βραδινή, εκπομπή, ένα σόου.

Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός προγραμματισμός του καναλιού δεν έχει φέρει σε καμία περίπτωση τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης με το κανάλι να μην θέλει να πάρει και άλλο ρίσκο. Έτσι, δεν θα δούμε τουλάχιστον τους επόμενους μήνες την βραδινή εκπομπή που είχαν συζητήσει ΣΚΑΙ και Μαρία Μπακοδήμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και τα στελέχη του στρέφουν τα βλέμματα του στα δύο μεγάλα project που διαθέτει. Από τη μια έχει το “Τhe Voice” που είναι ήδη στον αέρα και ανταπεξέρχεται απέναντι στα σήριαλ. Από την άλλη εστιάζει στο “Survivor All Star” που αναμένεται να βγει στα μέσα Δεκεμβρίου. Ειδικά από το δεύτερο, ο ΣΚΑΙ περιμένει πολλά.

Πηγή: youfly.com – Αλέξανδρος Κατσαρίδης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *