Μαρία Μπακοδήμου – Όσα αποκάλυψε για το late night που θα παρουσιάσει

team
team

Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι», όπου αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά ότι από το δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν στον ΣΚΑΪ θα παρουσιάσει και μία late night εκπομπή, πέρα από το «Γεια Σου» τα Σαββατοκύριακα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε αν θα ήθελε να κάνει και κάτι άλλο αυτήν την περίοδο στην τηλεόραση, αλλά δεν ήταν προετοιμασμένος για την απάντηση. «Νομίζω θα κάνω και μία late night. Πάρα πολύ μου αρέσει το late night», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Εδώ θα κάνεις late night;», τη ρώτησε εκείνος απορημένος. «Όχι στο πλατό το δικό σου. Θα βρούμε ένα άλλο διπλανό», πήρε ως απάντηση από την καλεσμένη του.

Ωστόσο το σοκ παρέμεινε και συνέχιζε να ρωτάει την Μαρία Μπακοδήμου αν όντως θα κάνει στον ΣΚΑΪ late night εκπομπή, ενώ της είπε ότι φυσικά και θα πάει ως καλεσμένος.«Το βράδυ έχει άλλο κοινό. Φέρνει και ανθρώπους που δεν είναι αναμενόμενοι. Αυτά συμφωνήσαμε με το κανάλι. Τα ‘παμε, τα συμφωνήσαμε», είπε η παρουσιάστρια και στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς την κάμερα.

- Advertisement -

«Θα θυμηθώ κι εγώ τι έχω συμφωνήσει με το κανάλι», είπε και γύρισε στη θέση του με τη Μαρία Μπακοδήμου να τον ρωτάει αν έχει συμφωνήσει κι εκείνος late night εκπομπή. Ο παρουσιαστής της εκπομπής αρνήθηκε αστειευόμενος ότι «κάνουν late noon».

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, στο «Καλό Μεσημεράκι» τόνισε ότι η εκπομπή θα βγει από Ιανουάριο. «Δεν είναι εύκολο τώρα. Εμείς το Σαββατοκύριακο, ξεκινάμε μία εκπομπή που έχει δουλειά μπροστά της για να σταθεί. Με μία ομάδα που δεν είμαστε και ενωμένοι από προηγούμενες χρονιές. Συναντηθήκαμε τώρα, τους αγαπώ πάρα πολύ», επεσήμανε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *