Μαρία Μπακοδήμου: Η προσθήκη της Παλαιτσάκη και η αλλαγή ώρας του «Γεια Σου»

team
team

Νέα πίστωση χρόνου φαίνεται πως έλαβε η Μαρία Μπακοδήμου και η εκπομπή Γεια σου, από τον ΣΚΑΙ, μετά την συνάντηση που είχαν οι δυο πλευρές στο Φάληρο, την Πέμπτη το μεσημέρι. Το κανάλι -ευτυχώς- στηρίζει την εκπομπή Γεια σου, με τις αλλαγές να είναι όμως επιτακτικές, και να αφορούν σε πρόσωπα, να έρχονται και να φεύγουν, αλλά και σε νέα αλλαγή ώρας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του youfly.com (πάτα εδώ),  στην χθεσινή συνάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου με την διοίκηση του σταθμού, αποφασίστηκαν πολλές αλλαγές, προερχόμενες αυτή την φορά από τους ιθύνοντες του καναλιού, οι οποίοι ναι μεν δίνουν νέα πίστωση χρόνου στην εκπομπή, κατευνάζοντας τις φήμες και τα τηλέφωνα κάποιων “συναδέλφων” σε συναδέλφους τους για το αν χάνουν την δουλειά τους, αλλά παίρνουν την τύχη στα χέρια τους δε.

Συγκεκριμένα, οι αλλαγές στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου αφορούν πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες αλλά και νέα αλλαγή ώρας. Το ρεπορτάζ θέλει τη Νανά Παλαιτσάκη, που έχει εμφανιστεί ξανά βέβαια στην εκπομπή, να μονιμοποιείται στο πάνελ, αλλά και ένα πρόσωπο του πάνελ να….. περιορίζεται αισθητά. Αποχωρήσεις θα υπάρξουν και πίσω από τις κάμερες σε καίριες θέσεις.

Η σημαντικότερη αλλαγή βέβαια έχει να κάνει με την ώρα της εκπομπής, που φέρνει ντόμινο εξελίξεων. Όπως διέρρευσε, η εκπομπή θα αρχίζει στις 12:00 η ώρα, ώστε να μην “πέφτει” πάνω στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπως συμβαίνει τώρα. Κάτι που βέβαια προκαλεί εντύπωση, διότι τώρα, στην πρώτη της ώρα θα πέφτει πάνω στις εκπομπές των Μάνεση, Χρηστίδου, Τσολάκη! Την ίδια στιγμή βέβαια, ερωτηματικά προκύπτουν για την εκπομπή “Δεκατιανοί”.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *