Μαρία Κίτσου: “Με έπιασε κρίση πανικού όταν γύριζα την σκηνή του 1ου βιασμού” – Οι τρεις πρωταγωνίστριες μιλούν για όλα στον σκηνοθέτη της σειράς

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Το 2ο επεισόδιο του podcast της soundis για τις Αγριες Μέλισσες φιλοξενεί τις τρεις αδερφές Σταμίρη, πρωταγωνίστριες της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1.

Η Μαρία Κίτσου, η Έλλη Τρίγγου και η Δανάη Μιχαλάκη μπήκαν ξαφνικά στη ζωή μας πριν από ενάμιση χρόνο και από τότε δεν έπαψαν να συντροφεύουν τις νύχτες μας με τα πάθη τους. Οι τρεις αδερφές Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες αγαπιούνται όσο τίποτα. Οι
τσακωμοί τους μας βαραίνουν, αλλά η χημεία τους είναι μαγική!

Σε αυτό το επεισόδιο συνομιλούν με τον Λευτέρη Χαρίτο για όλα όσα έχουν ζήσει εντός και
εκτός γυρισμάτων τα τελευταία χρόνια.  Ξεκινώντας από την στιγμή που αρχίζουν όλα στη
συνεργασία ενός σκηνοθέτη με έναν ηθοποιό, το κάστινγκ, και μετέπειτα τα γυρίσματα.
Συζητούν για τις αγαπημένες σκηνές που έχουν γυρίσει μέχρι σήμερα, τις φάρσες που
σκαρώνουν κατά της διάρκεια των γυρισμάτων και για το ποια γελάει με το παραμικρό και
ποια δεν ξεφεύγει από τον ρόλο της με τίποτα!

Πόσο τυχαία είναι άραγε η εξέλιξη στις «Άγριες Μέλισσες»  με τους βιασμούς της Ελένης
Σταμίρη και την εξομολόγησή της στο δικαστήριο, με το #MeeToo κίνημα που έχει
ξεκινήσει στην Ελλάδα τόσο έντονα; Τι θυμάται η Μαρία Κίτσου από την σκηνή του 1ου
βιασμού από τον Μάνο Βόσκαρη, διευθυντή των φυλακών, και πώς αντιμετώπισε την
κρίση πανικού μετά το γύρισμα. “Επρεπε να επιστρατεύσω πολύ ευαισθησία και σεβασμό στο πως θα ερμηνεύσω μια γυναίκα που για έξι χρόνια δέχεται βασανιστήρια, ξύλο, απομόνωστη και αλεπάλληλους βιασμούς γιατί είμασταν σε πραγματικές συνθήκες αλλά δεν έπαυε να ήταν τρομακτικό. Τα γυρίσματα στο Δρομοκαϊτειο κράτησαν για τρεις μήνες κι εγώ μπήκα στο πετσί του ρόλου για τα καλά. Με βοήθησε πολύ και ο Βασίλης (Μπισμπίκης)”, δήλωσε η Μαρία Κίτσου και συνέχισε μιλώντας για τη διαχείρηση του μετατραυματικού στρες που είχε όπως και όλα σχεδόν τα θύματα βιασμού ή κακοποιητικών συμπεριφορών. “Θυμάμαι ότι όταν γυρίζαμε την σκηνή του πρώτου βιασμού με τον Μπισμπίκη με έπιασε κρίση πανικού στο καμαρίνι και ήταν η Κατερίνα Βασιλείου η κομμώτριά μας κι εγώ να μην μπορώ να πάρω ανάσα κι εκείνη να προσπαθεί να με ηρεμήσει. Ηταν πολύ άσχημο. Μπήκα σε μια πολύ μαύρη περίοδο για ένα διάστημα που δεν ήθελα να με αγγίζει κανείς,” είπε.

- Advertisement -

Τέλος, ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, συζητάει με τις πρωταγωνίστριες για το
«σχέδιο» που έχει στο μυαλό του για τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων της φετινής
σεζόν, έτσι ώστε να μην αποκαλυφθεί το τέλος, αλλά και για το αν αντέχουν οι αδελφές
Σταμίρη και ο ίδιος να πάρουν μέρος σε μία 3η σεζόν.

Η Μαρία Κίτσου κάνει ένα θεωρητικό σπόιλερ: “Φέτος θα έρθουμε στη λύση του δράματος. Νομίζω θα γίνει χαμός. Εχουν μείνει περίπου 60 επεισόδια. Θα γίνει χαμός. Κλείνουν ηδη κεφάλαια για να ανοίξουν άλλα. Πλέον έρχονται πολύ μετρημένα σενάρια και τα τελευταία δεν θα τα ξέρει άνθρωπος”.

Ο Λευτέρης Χαρίτος αποκαλύπτει μάλιστα το σχέδιό του για τα τελευταία γυρίσματα – τα τελευταία 16 επεισόδια – λέγοντας πως πρέπει να μην ξέρει κανείς τίποτα, μόνο τρεις άνθρωποι και ενδεχομένως οι τρεις πρωταγωνίστριες, κάτι που τις ενθουσιαζει.

Οσο για την 3η σεζόν, αν και ο σκηνοθέτης παραδέχεται ότι αρχικά ήταν αρνητικός αμέσως μετά τις γιορτές συνέβη κάτι μαγικό, έχει την αίσθηση ότι άλλαξε η σειρά και αγαπήθηκε περισσότερο από τον κόσμο εκεί γύρω στον Ιανουάριο σε σχέση με τον Οκτώβριο.

Ακούστε όλο το podcast εδώ

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *