Μαραθώνιος επιτυχίας με προβολές και live events στο επιβλητικό ΟΑΚΑ

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Το νέο σημείο συνάντησης της πόλης, τo City Drive-in το πρώτο drive-in της Αθήνα, συνεχίζει να σκοράρει επιτυχίες με προβολές ταινιών και live events στο επιβλητικό Ολυμπιακό Κέντρο Αθηνών – Σπύρος Λούης (Ο.Α.Κ.Α).
Αυτή την εβδομάδα απολαύστε ταινίες, κλασικές χολιγουντιανές επιτυχίες, πολυβραβευμένα
αριστουργήματα του ευρωπαϊκού κινηματογράφου και την ευκαιρία να ταξιδέψετε στη Τζαμάικα μαζί με τον Φάνη Μουρατίδη. Μη χάσετε ακόμα τη foodnight βραδιά αφιερωμένη στην πολίτικη κουζίνα με προβολή δύο σπουδαίων ελληνικών ταινιών με αναφορές στην Πόλη, την Πολίτικη Κουζίνα του Τάσου Μπουλμέτη και την Ευτυχία του Άγγελου Φραντζή. Ενώ για τους φίλους του neo-noir έρχονται το το Sin City του Frank Miller και το θρυλικό Pulp Fiction του Quentin Tarantino. Ο Δημήτρης Σταρόβας με τους 1550 επιφυλάσσουν μια μαγική βραδιά γεμάτη μουσικές στις 22 Ιουλίου. Από τις 7 το απόγευμα και μέχρι τις 2 το βράδυ, όλη η Αθήνα απολαμβάνει από την άνεση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου την πιο ολοκληρωμένη πρόταση διασκέδασης. Σας περιμένουμε εκεί. Το food court και τις ειδικές foodnights επιμελείται ο Chef Fahd.

Το City Drive-in έχει συμμορφωθεί πλήρως με τα μέτρα κατά της μετάδοσης του Covid-19.
Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Cinema Alive (Facebook -instagram) και στην ιστοσελίδα www.driveincinema.gr

TAGGED: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!